Dataanalytiker till ICA Fastigheter

Dataanalytiker till ICA Fastigheter

Vill du vara med och skapa förutsättningar för ICA Fastigheter att vara datadrivna i nästan allt de gör?

Vill du vara med och bidra till en God Morgondag med ICA Fastigheter där investeringsbeslut i hållbarhetsåtgärder baseras på faktiska data från våra fastigheter och andra källor?

Nu stärker Ica Fastigheter upp sitt IT-team med en dataanalytiker. Trivs du med att hämta in, bearbeta, strukturera, kravställa och visualisera data? Har du förmågan att se till både detaljer och helhet? Bra, då kan detta vara rätt jobb för dig!

För denna tjänst kan du ha en placering i Solna eller i Västerås.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ICA Fastigheter erbjuder en position där du kommer att agera i en viktig roll hos en stark samhällsbyggare som skapar livfulla platser där människor vill bo, leva och verka. Länge. ICA Fastigheter har en hög ambition inom hållbarhet och att i att vara en organisation där beslut baseras på data, gärna automatiskt.

Ser du också möjligheterna med en datadriven verksamhet? Där beslut fattas baserat på insikter och analys och där de repetitiva besluten fattas automatiskt. ICA Fastigheter tycker att det är en av våra viktigaste vägar framåt. För det gör att de kan förenkla vardagen för både kunder och medarbetare och skapa ett större värde i samhället.

ICA Fastigheter är en långsiktig samhällsbyggare som utvecklar, bygger, äger och förvaltar socialt trygga och hållbara platser där människor bor, lever och verkar. Platser med alltifrån vård, bostäder, bibliotek, lager, kontor och kommersiell handel - alltid med ICA i centrum.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Leverera på stora krav och visioner utan alltid ha en enskild tydlig kravställare
  • Omvandla visioner till konkreta dashboards
  • Bygga dataflöden från fastighet och andra system till koncernerns valda datalake
  • Designa, bygga och förvalta dashboards och datakällor i Tableau
  • Samarbeta med huvudägaren till Tableau både inom bolaget och inom koncernen
  • Identifiera och, i dialog med olika delar av verksamheten, kravställa nya behov av datakällor
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

2030 ska en automatiserad hållbarhetsredovisning finnas på plats och du kommer få vara med att identifiera vägen och arbetet dit.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har utbildning inom dataanalys eller statistik och gärna erfarenhet från Tableau. Som person är du analytisk och väldigt pedagogiskt lagd och kan förvandla data till insikter för vårt bolag. Det är meriterande om du har kännedom om energidata och annan fastighetsdata - om hur de vanligtvis rapporteras och hur data ser ut.
Rollen kräver att du talar och skriver svenska flytande.

Vi tror att du som söker har ett stort eget driv - du är pragmatisk och resultatinriktad. Att arbeta noggrant är en självklarhet för dig och du är mån om att leverera med god kvalitet. I rollen kommer du att arbeta nära många delar av verksamheten och det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera och samarbeta. En pedagogisk ådra är till stor hjälp

Du drivs av att förstå ax-till-limpa och att arbeta genom hela lösningen. Du är bra på att omvandla komplex data till affärsvärde. För att lyckas arbetar du analytiskt, strukturerat samt på ett snabbt och kundfokuserat arbetssätt.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Maria Tedsjö
Telefon 0709764895
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital