Arbetsledare inom logistik

Arbetsledare inom logistik

ARBETSLEDARE PÅ IB TRANSPORT
IB Transport är på framfart och söker nu en glad och inspirerande Arbetsledare till vårt glada gäng i Västerås! Vi är ett företag som satsar på hög trivsel och att vi har roligt på jobbet.
Du kommer arbetsleda ca 40 st chaufförer på våra terminaler i Eskilstuna och Västerås.
Som arbetsledare på IB Transport är du en lugn och tydlig person med arbetsledande befattning och med stor vana att leda andra människor. En arbetsledare med formell makt att leda och fördela arbete i daglig drift. Att vara arbetsledare på IB Transport är ett mycket ansvarsfullt arbete, du måste kunna ofta med kort varsel ta viktiga beslut, hantera uppkomna diskussioner och också ha förståelse för hur olika medarbetare reagerar och förhåller sig till omgivningen.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbetsleda ca 40 chaufförer med hjälp av förlastare på mornarna på våra två terminaler i Eskilstuna och Västerås.

Varierar att synas på terminal i Eskilstuna och Västerås för att representera företagets närvaro och engagemang.

En vanlig dag börjar dagen med avstämning på terminal med personal inför dagens uppdrag, planerar resursbehov på morgonmötet med företagets övriga kollegor för att optimera dagens resultat.

Du arbetar vidare utifrån dagens löpande rutiner och nya ärenden som uppkommer.

Du hanterar första kontakterna med sin personal och stöttar den i sitt dagliga arbete sedan har hen sin personalchef och HR som samarbetar med övriga frågor och medarbetarsamtal.

Administrativa uppgifter
Schemaplanering, attestansvar, personalansvar, medarbetasamtal, kundkontakt, trafik/transportadministration. Viss trafikledning.

Gemensamt
Du ingår i produktionsgrupp med övriga arbetsledare och HR.

Kunskap
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • Du har kunskap och erfarenhet inom ledarskap. Har du det inom åkeriverksamhet väger den kunskapen tungt.
  • Du har mycket goda IT kunskaper.
Vad erbjuder vi dig?
Varför ska du satsa på din framtid, med oss på IB Transport?
Ska du satsa på att göra det i början på 2019 kanske?

Jo, för här är din chans att hänga på ett familjeföretag som startade åkeriet 2002 med Madde och hennes pappa Janne som körde två budbilar och har sedan dess vuxit till sig. Vi satsar på att personalen ska trivas hos oss och vi satsar på att våra kunder ska trivas hos oss också. Därför växer vi.

Idag är vi ett familjeföretag, Madde & Arnt tillika herr & fru Hjelm med ett 65tal anställda i ett otroligt duktigt gäng chaufförer och arbetsledare med stort kompetensområde inom logistik och transport.

Vi har två terminaler vi utgår från varje morgon, Västerås & Eskilstuna och sedan avslutar våra dagar vid.

Vi bygger just nu ut och förbättrar våran terminal i Västerås vilket kommer skapa riktigt bra och modern arbetsmiljö.

Transportbranschen är en av de störst ökade branschområden med all E-handel som skjuter i höjden, å vi hänger så klart med den!

Med den energifyllda utveckling vi befinner oss i behöver så klart öka vår kompetens med fler och skarpa medspelare, kan det vara du som är den personen?

Vi tror på vår utveckling och vårt goda samarbete med kunder, leverantörer och såklart framtidens chaufförer där vi medverkar i olika programråd för att stötta chaufförsutbildningar.

För att inte tala om den personalpolitik vi har som vårt stora fokusområde. Vi har årligen julbord med aktivitet inkluderad. Vi har vårfesten där hela familjen är välkommen.

Vissa gånger anordnas AW och däremellan håller vi en god gemenskap och hittar på annat skoj mellan varven.

Vi har företagshälsovård som skapar en trygghet och sörjer för förebyggande god hälsa för vår personal.

Vi följer kollektivavtal och jobbar med gott samarbete med de olika organisationer vi kan tillgå, både för personal och som arbetsgivare.

Är denna information tillräckligt intressant för att du vill ses i ett möte? Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Madelene Hjelm
Telefon 0707171806
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ibtransport.se
Sista ansökningsdag 27 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IB Transport erbjuder dygnet runt-service på transporter i Sverige, Norden och hela Europa. Ert gods hämtas och levereras enligt era önskemål. För oss är det viktigt att ert gods hanteras med största varsamhet. Vi ser till att leveransen kommer till rätt plats i rätt tid.