Butikschef/säljare

Butikschef/säljare

Är du redo för nästa steg i karriären? Är du en entreprenör ut i fingerspetsarna som potentiellt är intresserad av ett framtida delägarskap i verksamheten i Västerås? Då kan detta vara rollen för dig!

Hydropool Västerås söker nu en driven butikschef/säljare som är positiv och lösningsorienterad. Vi söker dig som vill arbeta med exklusiva spabads produkter och Hydropools fantastiska produktportfölj. Utöver Hydropool arbetar vi med en handfull exklusiva varumärken såsom Drop Spa, USSPA, Pratic och Covana. Har du erfarenhet av försäljning och vill ha Sveriges bästa kollegor till hjälp för att bygga din karriär är detta rollen för dig.

Om rollen

Bolaget söker en positiv, social, driven och ansvarstagande person som älskar varje säljtillfälle. Som Butikschef/säljare på Hydropool i Västerås kommer du att ha ett övergripande ansvar över butiken med fokus på försäljningen. I rollen kommer du att vägleda och stötta dina kollegor i teamet, Samt att hitta den bästa swimspa och spabad lösningen för kunden. Vidare har du andra varierande arbetsuppgifter såsom: Sköta reklamationer, skicka ut servicetekniker, hantera ordrar, boka in leverans och drift genomgångar samt skicka ut fakturor.

Vem är du?

Du är en driven person med någon form av sälj relaterad arbetslivserfarenhet och brinner för affärer. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, positiv och tycker om administration. Till den här rollen söker vi en självgående och orädd person som har vinnarskalle och en vilja att vara med och bygga någonting stort. Du är en person som tycker om att förbättra, och är inte blyg för att komma med egna idéer på hur vi kan utveckla verksamheten.

Krav och kvalifikationer

B körkort

Tidigare säljerfarenhet

Anställningsinformation

Omfattning: Heltid, helgarbete förekommer

Anställningsform: Tillsvidare

Start: Omgående

Placering: Erikslund, Västerås

Arbetsgivare: Hydropool Västerås

Lönetyp: Fast månadslön + bonus

Ansvarig rekryterare

Fredrik Nilsson

Mail: fredrik.nilsson@hydropol.se

Mobilnummer: 076-026 41 88
Mer info
Kontaktperson Fredrik Nilsson
Telefon 076-026 41 88
Email Mejla Fredrik Nilsson
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hydropool.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydropool grundades år 1970 i Toronto, Kanada och var en av de första aktörerna på marknaden med både spabad och swimspa. Hydropool har sålt och levererat kvalitets bad på den svenska marknaden i 25 år. Hydropool är en av de största aktörerna i Sverige inom segmentet premium bad. Hydropools spabad tillverkas i Toronto kanada i Nordamerika. Vilket innebär att de är gjorda för att tåla hårda vintrar, något som passar det svenska klimatet. Hydropools produkter säljs i över 60 länder världen över. Hos fler än 300 återförsäljare.