Säljare till HomeMaid

Säljare till HomeMaid

Säljare för HomeMaid

Om tjänsten
Som säljare hos HomeMaid ansvarar du för införsäljning av hushållsnära tjänster vid hembesök hos privatpersoner och B2B (business to business) mot företag. En del av tjänsten ingår i kundtjänstfunktionen som bearbetar inkomna intresseanmälningar och gör löpande uppföljningar av kundnöjdhet, ett naturligt inslag i försäljningsarbetet. I samråd med lokala verksamheten utvecklar ni strategiska planer för HomeMaids tillväxt i regionen.

I din roll som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Införsäljning av hushållsnära tjänster till privatpersoner
  • B2B-försäljning av hushållsnära tjänster
  • Administrativt arbete i kundtjänst
Tjänsten som säljare är en direktrekrytering till HomeMaid med start så snart omständigheterna tillåter. Vissa hembesök görs hos privatpersoner och det innebär en del arbete på kvällstid.

Om dig
Vi söker dig som har en gyllene kombination av strategiskt intresse och resultatorientering. Kort sagt är du en person som gärna sätter upp långsiktiga mål och arbetar strukturerat i det dagliga arbetet för att bit för bit komma dit du har tänkt. Det går alltid att förändra och förbättra, göra något mer eller göra något annorlunda. Det viktiga svaret är egentligen "hur" och här är du en fena på att bryta ner strategi till aktivitet.

Nu vi lämnat helgdagar och ledigheter bakom oss har du laddat dina batterier ordentligt och det inte genom att ligga på sofflocket. Snarare var det tillfället att äntligen få gemensam tid att träffa vänner och bekanta. Du har säkert haft någonting planerat med andra varje ledig dag - det är där du hittat din energi och glädje. I det sociala livet trivs du som allra bäst och du hittar nya vänner där du står. Kort sagt kommer det här att göra att du trivs som fisken i vattnet när du lär känna nya människor i din roll som säljare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och efter din ansökan kommer du att få ett personlighetstest och en inbjudan till en kortare videointervju skickat till dig.

Om HomeMaid
HomeMaid vore ingenting utan våra medarbetare. Hos oss finns många duktiga medarbetare som ger allt för att få vardagen att fungera för tusentals kunder, från Malmö till Sundsvall. Många av oss har många år i yrket, medan andra har erfarenheter från helt andra områden. Gemensamt för alla är att vi har ett serviceinriktat sätt och hög kompetens inom våra områden, oavsett om det gäller fönsterputs eller omsorg.

HomeMaid har kollektivavtal och det innebär schyssta arbetsvillkor. Det och en engagerad och intresserad ledning skapar en bra arbetsmiljö för personalen. Om personalen mår bra - då mår våra kunder bra!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ola Ekehult via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, kundtjänst, försäljning, b2b, b2b-säljare, hemförsäljning, hushållsnära tjänster, hemhjälp, städning, marknadsföring,
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.