Controller med intresse för fastigheter till Hestia i Västerås

Controller med intresse för fastigheter till Hestia i Västerås

Hestia Fastighetsförvaltning utför teknisk och ekonomisk förvaltning åt fastighetsbolag. Ofta större koncerner med ägande i kommersiella fastigheter. Den ekonomiska delen av förvaltningen, bestående av redovisningsekonomer, reskontraekonomer och controllers är lokaliserad till centrala Västerås.

Är du en flexibel och affärsfokuserad, erfaren redovisningsekonom med intresse för fastigheter så kan det vara dig vi söker till rollen som controller för en större fastighetskoncern.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som controller står du för redovisningskompetensen i en rådgivnings- och analysroll men också samordning i affären med Asset Manager, teknisk förvaltning, externa projektledare med flera. Likaså är du sammanhållande för Hestias leverans av alla de ekonomiuppgifter du och dina kollegor utför: Betalningsflöden, löpande redovisning, bokslut och administration. Ditt främsta fokus är finansiell rapportering och analys samt det övergripande affärsperspektivet.

Du har kollegor som har samma roll som du fast mot andra kunder. Ni sitter nära varandra, stöttar och backar upp samt bidrar med era olika specialistkompetenser. Totalt är ni ett trettiotal personer i den ekonomiska förvaltningen som jobbar tätt och prestigelöst i kontoret på Torggatan i Västerås.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi utgår ifrån att du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt en bakgrund där du arbetat inom redovisning, bokslut och rapportering. Vidare värdesätter vi högt om du har erfarenhet från fastighetsverksamhet och koncernredovisning.

Hestias vardag är föränderlig. Flexibilitet är ett måste. Vi tänker att du kanske har ett konsult-mindset sedan tidigare, utvecklat i revisionsbyrå eller liknande.

Eftersom du nu kommer att söka en controllerroll vet vi att du känner dig väl förbunden med Excel. Förhoppningsvis också med att använda engelska på ett affärsmässigt plan eftersom dina kunder kan ha utländska ägare.

Personliga egenskaper

Över tid förändras Hestias kundbas. Man får nya koncerner att förvalta vilket skapar nya förutsättningar. Den här rollen passar dig som tycker om den dynamiken.

Vi söker dig som ser affären, tar din plats och bygger förtroende med din redovisningskompetens i kombination med social förmåga. Du stimuleras av att vara kundens stöttepelare och har förmågan att samordna, se helhet och leverera.

Vad erbjuder företaget dig?

Du kommer till ett jämställt företag med stora utvecklingsmöjligheter och en modern syn på medarbetarrollen. Hestias position på förvaltningsmarknaden för kommersiella fastigheter grundar sig på långsiktigt relationstänkande och tydliga värderingar. Ekonomgruppen i Västerås präglas dessutom av medarbetare som trivs och har en tendens att vilja bli kvar och utvecklas i företaget.

Placeringsort: Västerås

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hestia grundades 2007 och är först i Sverige med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Vi erbjuder våra kunder Asset Management, Ekonomisk Förvaltning, Kommersiell Förvaltning, Teknisk Förvaltning och Fastighetsdrift. Vårt mål är att bli en nära partner för alla fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 20-tal orter i Sverige och Finland. Några av våra kunder är Schroders, Genesta, Alecta, Savills IM och SBB. Läs mer om oss på www.hestia.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Hestia med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Håkan Holmberg på 073-394 55 52. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 februari 2020. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.