Depåchef till HEROK i Västerås

Depåchef till HEROK i Västerås

Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som har erfarenhet från uthyrning eller en bakgrund i byggbranschen, och som är redo att ta dig an en roll med mycket frihet och stor potential.

"Du kommer få vara med och utveckla ett växande bolag som ska bli ännu bättre. Det är en roll som du kommer kunna vara med och utveckla, där det finns utrymme att verkligen ta plats." Så säger vd Per Karlsson om tjänsten.

Herok är framtidens affärspartner inom liftar, truckar, byggmaskiner, trafikprodukter/tjänster, utbildningar och byggmaterial. Herok hjälper kunderna med allt ifrån byggplatsetableringar till hyrtjänster och ses som en komplett partner inom bygg-, mark- & anläggningsbranschen samt industri. Herok jobbar mycket med arbetskulturen och har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke där värdegrunden är lojalitet, samarbete och engagemang.

Förutom i Örebro där huvudkontoret ligger finns Herok även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Jönköping och Stockholm samt via ombud på flertalet ställen i Mälardalen. Herok är idag snart 100 anställda och omsätter ca 300 mkr, målsättningen är hög och planen är att vidareutveckla verksamheten på befintliga orter samt expandera till nya.

Arbetsuppgifter
Rollen som depåchef innefattar personal-, budget- samt resultatansvar och du rapporterar till VD. Som depåchef har du mycket kundkontakt, arbetar aktivt för att stärka företagets varumärke och lägger stor vikt vid att förvalta samt utveckla långsiktiga relationer. Det är av stor vikt att du har rätt erfarenhet för att ha kunskap och en inblick i hur branschen fungerar.

Som depåchef är du ansvarig för planering av det dagliga arbetet och anläggningens arbetsmiljö. Du parerar mellan ett operativt, kortsiktigt perspektiv och ett strategiskt långsiktigt för att växa, samt ansvarar för lokala försäljningsaktiviteter. Utöver det dagliga arbete med planering och uppföljning av personal och resultat osv, kommer du att bidra med expertis till såväl koncernen som våra kunder.

Vi söker dig som
Har arbetat i en liknande roll och har god kunskap om branschen
Har flera års erfarenhet från bygg- eller uthyrningsbranschen
Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.
Är affärsmässig, serviceinriktad, samarbetsvillig och ansvarstagande.

Övrig information
Tjänsten är heltid, tillsvidare och ska tillsättas snarast möjligt (enligt ök)
Placeringsort är Västerås
Vid frågor kontakta: Affärschef – Johan Kanedal 0706-750355
Skicka din ansökan nu till: HR@herok.se

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas när vi gått över till intervjufasen.
Mer info
Kontaktperson Johan Kanedal
Telefon 0706-750355
Email Mejla Johan Kanedal
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (47 dagar kvar)