Summer internship - Hemfrid söker chefer för sommarvikariat i Västerås!

Summer internship - Hemfrid söker chefer för sommarvikariat i Västerås!

Vill du arbeta på ett intressant företag i stark tillväxt och utveckling? Hemfrid kan nu ha ett av Sveriges roligaste och mest givande sommarvikariat för dig som är student! Nu söker vi flera sommarvikarierande Bemanningschefer samt Områdeschefer som kan ersätta våra ordinarie chefer som är på semester.

Dina arbetsuppgifter

Som Bemanningschef på Hemfrid har du personalansvar för ca 30-40 medarbetare som arbetar som städare hos oss. Då du leder din personal på distans krävs ett tydligt ledarskap där du ser till att vår personal arbetar enligt Hemfrids rutiner och policys.

Som Bemanningschef kommer du bland annat arbeta med:
 • Schemalägga och planera driften av verksamheten för att allt ska flyta på som önskat, för våra medarbetare såväl som våra kunder
 • KPI:er så som sjukfrånvaro och kostnader kopplade till schemaläggningen, samt med merförsäljning mot kund
 • Rekrytering av nya medarbetare till ditt team vid behov, samt hantera eventuell ut- och avvecklingssamtal med din personal
Som Områdeschef på Hemfrid har du helhetsansvaret för kunderna i det geografiska område som du ansvarar för. Du ansvarar för våra befintliga kunder och nytillkomna kunder i ditt område. De KPI:er du arbetar mot är bl.a. omsättning, merförsäljning och TB.

Som Områdeschef kommer du bland annat arbeta med:
 • Kvalitetssäkra vår tjänst och hantera skador, reklamationer och av- och ombokningar som våra kunder ringer eller mailar in om
 • Kontinuerlig merförsäljning till befintliga kunder
 • Ansvar för lönsamheten då du har resultatansvar för ditt område
På sommaren är det viktigt att du känner dig trygg i både rollen som Bemanningschef och Områdeschef då man oftast stöttar i båda roller. Du kommer dock tilldelas en viss tjänst som start, och vi söker främst bemanningschefer då detta är vår mest förekommande roll.

Din profil

Vi söker dig som är lösningsorienterad, strukturerad och gillar utmaningar. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och känner dig bekväm med förändringar. Vi tror att du idag kanske studerar ekonomi eller personal på högskolenivå och nu letar efter ett sommarvikariat. Då arbetet till största del innebär kundkontakt, personalansvar samt planering och organisering av den dagliga driften ser vi gärna att du har:
 • har erfarenhet av kundkontakter
 • vill arbeta med att leda personal
 • har driv och är handlingskraftig
 • behärskar svenska samt engelska i tal och skrift
 • har vana att arbeta i administrativa system
Vi erbjuder

Vi tycker det är viktigt att alla våra medarbetare får möjlighet att utvecklas och utbilda sig. Du som sommarvikarie kommer självfallet få en god introduktion med kunskap du kan bära med dig även framåt i din karriär. Genom vår egen utbildningsenhet Hemfridsakademien får du utbildning i tex bemanningsplanering, ledarskap, rekrytering, försäljning, service och mycket annat. Som medarbetare på Hemfrid räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk som kan utveckla Hemfrids affärer.

Vi erbjuder bland annat:
 • Interna utvecklingsmöjligheter
 • Utbildning via Hemfridsakademin
 • Personalrabatter
 • Friskvårdsbidrag
 • Sociala aktiviteter och annat smått & gott på kontoret
 • "Tryggisar" som kollektivavtal och försäkringar
Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2020-års Karriärföretag och har under 2019 fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.

Övrig information

Vi har flera chefstjänster som vi rekryterar till på sommaren. Samtliga vikariat börjar den 8/6 med två veckors introduktion. Därefter löper vikariaten olika lång tid, de flesta hela sommaren fram till mitten/slutet av augusti.

Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 07-16 (som Bemanningschef) och 8 - 17 (som Områdeschef). Vi sitter i härliga lokaler i centrala Västerås och njuter gärna av sommaren tillsammans på gemensamma luncher och fikapauser i solen om vädret tillåter.

Ansökan

Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Välkommen att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Dess test skickas ut till de som uppfyller våra grundkrav. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 126 50 alt natalia.dusant@hemfrid.se / 08-445 37 58.

Om Hemfrid

Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 400 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.

Välkommen till oss på Hemfrid!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)