Vill du utvecklas i rollen som chef?

Vill du utvecklas i rollen som chef?

Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, barnpassning, flytt och mycket annat så att kunderna kan få lite mer flow i vardagen. Du vet, den där härliga känslan när allt flyter på och ingenting hakar upp sig.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Bemanningschef söker vi dig som är en trygg ledare då du har ett personalansvar för ca. 30 Hemfridare (städare). Våra Hemfridare arbetar ute hos våra kunder i Västerås samt angränsande kommuner, så mycket av den dagliga kontakten sker via telefonsamtal, mail och sms då du arbetar från vårt kontor i Västerås.

En stor del av din tjänst innebär även personalplanering genom schemaläggning på kort samt lång sikt. Du kommer ta morgonens varierande utmaningar och ersätta vakanser, kommunicera ut nya städuppdrag till dina Hemfridare och informera våra kunder kring eventuella förändringar. På lång sikt kommer du planera semestrar, planera in Hemfridare hos nya kunder och se till att vårt resursbehov matchar vårt kundinflöde. Tjänsten är mycket operativ, och ingen dag är den andra lik.

Du har i din roll ansvar för att driften löper på som önskat, och löser de dagliga utmaningar som dyker upp. Du rapporter till Områdeschef, som i sin tur rapporter till Regionchef.

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som känner lika stort engagemang för att dina kunder ska bli nöjda som att ditt team ska vara motiverat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är lösningsfokuserad och ihärdig, stresstålig samt strukturerad. Du behövera vara en doer som gillar att lösa de dagliga utmaningarna som dyker upp. Utöver detta ser vi gärna att du har:
  • 2-5 års erfarenhet från bemannings- eller servicebranschen
  • Ledarerfarenhet med personalansvar
  • Eftergymnasial utbildning inom personal, organisation, ekonomi eller motsvarande utbildning/arbetserfarenhet
Vi erbjuder
  • Självständigt och utvecklande arbete med stort ansvar
  • Personlig utveckling i service och ledarskap
  • En mångkulturell organsation med stor trovärdighet på marknaden
  • Att vara med på Hemfrids tillväxtresa att ta tjänster i hemmet till nästa nivå
  • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, sociala aktiviteter och tillämpar individuell lönesättning
Övrig information

Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 07-16. Vi sitter Sigurdsgatan 35 i Västerås, precis vid centralstationen. Från Hemfrids Västeråskontor utgår ca. 60 medarbetare, varav 2 kollegor som är tjänstemän som dagligen arbetar från kontoret. Du kommer ha en Bemanningschef som närmsta kollega och Områdeschef som närmsta chef. Vi är idag över 2000 medarbetare i hela organisationen och Hemfrids huvudkontor är placerat i Stockholm.

Ansökan

Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Vi genomför löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 12 650.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hemfrid.se/
Sista ansökningsdag 28 mars (7 dagar kvar)