Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, barnpassning, flytt och mycket annat så att kunderna kan få lite mer flow i vardagen. Du vet, den där härliga känslan när allt flyter på och ingenting hakar upp sig.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Bemanningschef söker vi dig som är en doer och som med ett optimistiskt förhållningssätt går in för att lösa de dagliga utmaningarna som hör till bemanning. Du har ett personalansvar för ca. 30 Hemfridare (städare) och har därmed ett helhetsansvar för att planera driften och se till att vår personal får rätt förutsättningar för deras arbete. Våra Hemfridare arbetar med städning och fönsterputs ute hos våra kunder i Västerås samt angränsande kommuner, så mycket av den dagliga kontakten sker via telefonsamtal, mail och sms då du arbetar från vårt kontor i Västerås.

En stor del av din tjänst innebär personalplanering genom schemaläggning på kort samt lång sikt, bland annat genom att hantera morgonens varierande utmaningar och ersätta vakanser, kommunicera ut nya städuppdrag till dina Hemfridare och informera våra kunder kring förändringar. Tjänsten är mycket operativ, och ingen dag är den andra lik så du behöver gillar att lösa akuta utmaningar som dyker upp.

Teamarbetet i rollen är väldigt viktigt då du samarbetar tätt med en till Bemanningschef och din Områdeschef. Tjänsten är en tillväxtrekrytering till vårt Västeråskontor och vi har fortsatt höga mål. Därför ser vi gärna att du gillar högt tempo och att arbeta utifrån måltal. Du rapporter till Områdeschef, som i sin tur rapporter till Regionchef.

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som känner lika stort engagemang för att dina kunder ska bli nöjda som att ditt team ska vara motiverat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är lösningsfokuserad och ihärdig, stresstålig samt strukturerad. Du behövera vara en doer som gillar att lösa de dagliga utmaningarna som dyker upp. Utöver detta ser vi gärna att du har:
  • Har erfarenhet av annat serviceyrke där kunden är i fokus
  • Har erfarenhet av personalansvar och är trygg att ta beslut
  • Talar flytande svenska samt engelska
  • Meriterande om du innehar B-körkort
Vi erbjuder
  • Självständigt och utvecklande arbete med stort ansvar
  • Personlig utveckling i service och ledarskap
  • En mångkulturell organsation med stor trovärdighet på marknaden
  • Att vara med på Hemfrids tillväxtresa att ta tjänster i hemmet till nästa nivå
  • Självfallet har vi också kollektivavtal, friskvårdsbidrag, personalrabatter, sociala aktiviteter och tillämpar individuell lönesättning
Övrig information

Tjänsten är på heltid 100 % och arbetstiden är förlagd måndag-fredag 07-16. Vi sitter Sigurdsgatan 35 i Västerås, precis vid centralstationen. Från Hemfrids Västeråskontor utgår ca. 60 medarbetare, varav 2 kollegor som är tjänstemän som dagligen arbetar från kontoret. Du kommer ha en Bemanningschef som närmsta kollega och Områdeschef som närmsta chef. Vi är idag över 2000 medarbetare i hela organisationen och Hemfrids huvudkontor är placerat i Stockholm där viss utbildning/möten sker.

Ansökan

Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Vi genomför löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se / 08-409 12 650.

Välkommen till Hemfrid!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hemfrid.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (17 dagar kvar)