Nybilsmontör Västerås

Nybilsmontör Västerås

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Om rollen

Som en del av vår kraftiga expansion framåt söker vi nu en nybilsmontör som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med nybilsmontage i form av verkstadsinredningar, flakkåpor, extraljus och övriga tillbehör. Arbetet kommer såklart också innebära vanligt förekommande arbeten på bilar såsom service och reparationer och därför ser vi att du har god kunskap om bilar i helhet. Du har under resans gång en tät och tydlig dialog med verkstadsplaneringen och försäljaren. Som nybilsmontör erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättnings-och kvalitetsmål?

Det bilvarumärke du främst kommer att arbeta med är Ford.

Din profil

Du är tekniskt lagd, klarar efter lite upplärning av att koppla in elutrustning i bilarna och har en känsla för om produkten är redo att levereras till slutkund. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Våra ledord är Trovärdighet, Tillgänglighet och Trygghet. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du - genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet - kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

B- körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är en tills vidare på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Torbjörn Andersson
Telefon 0700828725
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.