Online Key Account Manager

Online Key Account Manager

Online Key Account Manager

I 40 år har Hasta AB funnits i var mans fönster med sina produkter. Familjeföretaget i Köping genomgår nu i flera avseenden en generationsväxling. För att inte säga uppväxling med många spännande utvecklingsprojekt, där internationell handel och digitalisering står i fokus. Företaget har på senaste åren utvecklats mycket snabbt, intresset på marknaden ökat och i takt med det även försäljningen. Våra visioner är stora - Genom att satsa på digital kommunikation och service ska Hasta bli det främsta varumärket inom gardiner och solskydd på den Europeiska marknaden. Rollen som Online Key Account Manager är en viktig del i att förverkliga vår vison.

Vill du vara med på Hastas fortsatta resa och omvandla det stora intresset på marknaden till digitala affärer? Brinner du för onlineförsäljning och digitala verktyg för att göra affärer? Är du prestigelös och affärsorienterad nog för att snabbt kunna utvecklas och växa i takt med de affärsmöjligheter du själv skapar? Då har du hittat rätt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt primära ansvar är att utveckla affären med våra största, digitala återförsäljare. Du ansvarar för hela affären mot dina kunder: du säljer in, driver sortimentsutveckling, optimerar för ökad försäljning samt löser de utmaningar som finns. Du ser helheten i din affär och driver dina projekt även i vår organisation för att nå hela vägen fram, vilket innebär många olika typer av arbetsuppgifter. För dig spelar det ingen roll om det handlar om små eller stora uppgifter - ditt fokus är resultatet och du är prestigelös nog att nå dit.

Du förhandlar och projektleder, både externt mot dina kunder men också internt i organisationen. Det innebär mycket kontakt med vår kinesiska verksamhet och internationella underleverantörer. Du granskar avtal och är trygg i en förhandlingssituation där du kan ta obekväma situationer på ett trevligt och professionellt sätt.

Digitala verktyg och system är en naturlig del av din vardag. Du är proffs på Excel och räknar lönsamhet på dina affärer och redovisar för dina resultat.

Att ha en stark onlinenärvaro kommer att vara en stor framgångsfaktor i framtiden. Därför behöver vi en Key Account säljare som förstår det nya, digitala landskapet.

En varm personlighet, ärlighet, fokus på långsiktighet och en stor dos affärsmannaskap är det som krävs för att lyckas i den här rollen."

- Therese Wåhlin, VD Hasta AB

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/hasta-home

Personliga egenskaper

Du är en positiv, driven och trygg säljare som gör affärer genom att vara ärlig, skapa förtroende och alltid leverera det du lovar. Vi strävar efter kvalitet, långsiktighet och hållbarhet i allt vi gör och det gör även du.

Du har ett stort intresse av digitala försäljningskanaler. Du behöver ha erfarenhet av att hantera stora affärer och viktiga kunder. Internationella kontakter är naturligt för dig och du är trygg i att kommunicera på engelska och att hantera kulturskillnader.

Du tycker om den frihet och variation som en växande organisation erbjuder vilket lämnar utrymme för dina egna initiativ och utveckling. Du blir som bäst när få saker kommer serverat utan du själv måste agera för att driva dina projekt framåt. Du är mycket lätt att samarbeta med och har en förmåga att entusiasmera andra i dina projekt.

På Hasta utgår vi mycket från tydliga värderingar, hög transparens och i övrigt delegerat ansvar och frihet att våga prova och lära. Förtroendet och transparensen är ömsesidig så vi är övertygade om att det är något som präglar även dig.

Vad erbjuder företaget dig?
På Hasta AB får du möjlighet att självständigt utveckla ett affärsområde med fantastisk potential och vara med på en mycket spännande tillväxtresa.

Placeringsort

Köping, med möjlighet till distansarbete ett par dagar i veckan.

Kontakt:Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Site Manager på Hasta Mathias Kaski på telefon 070-6603205 alternativt mathias.kaski@hasta.se. OBS: Vi tar inte emot ansökningar via mail. Alla ansökningar måste göras via ansökningsknappen.

Vi har redan bestämt annonskanaler och rekryteringsväg, därför avböjer vi vänligen men bestämt kontakt från annons- och rekryteringsföretag.

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 28 okt 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hastas vision är att bli en ledande aktör på världsmarknaden inom området gardiner, gardintillbehör och solskydd, genom att erbjuda allt kunden behöver för att skapa en perfekt gardinuppsättning. Idag är Hasta 24 anställda och säljer både i butik och online via återförsäljare samt på den egna hemsidan hastahome.se.

Grunden till Hasta lades när Stefan Schörling 1982 köpte en smedja på auktion i sin hemby Hasta utanför Arboga. När flera av damerna i byn var intresserade av ett par antika gardinomtag såg Stefan en affärsmöjlighet - det kunde ju han producera i sin nya smedja. Mycket har hänt sedan dess, men grunden har alltid varit densamma - att med nya idéer och innovativa produkter leda marknaden framåt.

Idag är Hasta ett modernt familjeföretag som har växt till en internationell koncern, Hasta Holding. Med verksamhet både i Kina och i Sverige säljer man till kunder i hela världen.

Sökord: Key Account Manager, Online, E-commerce, E-handel, Försäljning, Affärsutveckling, Affärsutvecklare, Säljare, Försäljare, Regionsäljare, Account Manager, Distriktsäljare, Fältsäljare