HangOn AB - TEKNISK SÄLJARE Mälardalen/Norra Sverige

HangOn AB - TEKNISK SÄLJARE Mälardalen/Norra SverigeNu utökar vi vår service och närvaro på marknaden!

HangOn AB utökar sitt säljteam med en Teknisk säljare. Med en stark expansion och ökad efterfrågan ser vi fram emot en ny kollega hos oss som får ett eget distrikt från Mälardalen och norr över i Sverige.

Som säljare besöker du våra kunder inom lackeringsbranschen. Våra lösningar kräver en teknisk förståelse för att bygga värdeskapande försäljning och hållbara relationer, vilket gör att vi tror att du är bekant med vår bransch. Hos våra kunder kan lösningen både vara komplex och utvecklas till ett projekt eller lösas med vårt starka sortiment. Till din hjälp har du ett erfaret stöd från kundteamet i småländska Hillerstorp, innovativa lösningar och ett marknadsledande varumärke. Du kommer med jämna mellanrum besöka vår fabrik för interna möten eller kundaktiviteter i vår nya anläggning med eget Experience Center. Årligen träffar du även dina internationella kollegor från företagets globala marknader. Du blir en viktig del i företagets fortsatta framgång och vi erbjuder dig en arbetsplats som har utveckling och nyfikenhet i sitt DNA.

Initialt kommer rollen innebär mycket besök hos befintliga kunder. Ditt arbetssätt präglas av ett genuint intresse för kundens behov och du har förmågan att förstå och erbjuda rätt lösningar. Tjänsten kräver både uthållighet, intresse och hög affärsmässighet för en hållbar och bra lösning både för HangOn och våra kunder. Vi bygger långsiktiga kundrelationer.

Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet och kunskap från branschen, d v s inom industriell lackering eller ytbehandling. Din bostadsort är med fördel i Mälardalen, men vi ser även positivt på annan bostadsort i distriktet. Du är målinriktad, lösningsorienterad och strukturerad. Du är nyfiken och idérik och har en pedagogisk förmåga att förklara HangOns nytänkande teknik och hållbara lösningar. Vi söker dig som är en professionell relationsbyggare som trivs i expertrollen.

I denna rekryteringen samarbetar HangOn AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Västerås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HangOn är en partner som hjälper kunderna att hitta smarta lösningar för hängning, maskering och hantering som effektiviserar lackeringsprocessen och förbättrar resultatet . Vi är marknadsledande och har egen produktutveckling och tillverkning.
Bolaget är expansivt och finns i fler än 40 länder där våra produkter distribueras snabbt och effektivt från våra lager. Koncernen har idag ett 100-tal anställda. www.hangon.se