Teknisk Utesäljare till Halfen AB (placering Mälardalen)

Teknisk Utesäljare till Halfen AB (placering Mälardalen)

Vi söker nu en driven
och resultatfokuserad Teknisk säljare på Halfen vars kunder återfinns inom prefab, bygg, entreprenad och infrastruktur främst inom den privata sektorn. Försäljningen sker antingen via återförsäljare eller direkt mot ovan kundsegment. Du kommer att bearbeta våra befintliga kunder men även ha fokus på nya kunder där du självständigt prospekterar, förhandlar och kommer till avslut. Du har eget budget och resultatansvar för ditt distrikt. Viktiga uppgifter i rollen är att lyssna in kundernas behov, stödja, coacha och utveckla både återförsäljare och direkta kunder. Rollen ger stor frihet under ansvar och du rapporterar till vår försäljningschef i Sverige.
Huvudsakliga
arbetsuppgifter:
  • Driva och utveckla affärsområden med fokus på struktur, tillväxt och lönsamhet
  • Ansvara för hela försäljningsprocessen från första kontakt till leverans och uppföljning
  • Försäljning och offertarbete
  • Förhandla avtal med kunder
  • Balansera kort- och långsiktiga insatser
Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Daniel Höynä (Försäljningschef)
Telefon 0708-915617
Email Mejla Daniel Höynä (Försäljningschef)
Område Västerås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.halfen.se
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HALFEN är ett av de ledande internationella företagen inom fixeringsteknik för byggindustrin och ingår i CRH gruppen. Vi erbjuder våra kunder över 20 000 produkter och tillhandahåller tekniska lösningar för applikationer inom bygg- och industriprojekt. Arkitekter och ingenjörer utnyttjar våra produkter och vår tekniska programvara i sina projekt. Byggföretag, elementfabriker och distributörer/återförsäljare använder vårt breda produktsortiment i husbyggnation och alla typer av anläggningsprojekt.
Våra varumärken HALFEN, DEHA, FRIMEDA och DEMU är alla internationellt erkända. I Sverige är vi 17 anställda och har en omsättning på 156 miljoner SEK. Läs gärna mer på www.halfen.com/se/