Utvecklare

Utvecklare

Vi söker Dig som är en duktig utvecklare, gärna med inriktning mot Linux, Java och databaser. Du har ett gediget teknikintresse och en relevant utbildning i grunden. Vi ser gärna att du har ett intresse för hela utvecklingsprocessen med erfarenhet inom analys, design och implementation av beskrivna funktioner och komplexa system, test och kvalitetssäkring. Erfarenhet av visualiseringar och analys av realtidsdata är meriterande och vi ser att mycket kan göras inom detta område för att bredda vårt erbjudande.

Utöver goda teknikkunskaper ska du känna starkt för att leverera med kvalitet och uppskatta den variation som interna och externa projekt innebär. Du kommer att ha en supportande roll i leveransprojekten och arbeta i nära samarbete med våra supporttekniker och projektledare.

Som person är du ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, är självgående och har förmåga att själv hitta lösningar på problem.

Du har goda kunskaper i engelska, då våra leverantörer är internationella.

Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik och för att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och gärna delar med dig av din kunskap.

För tjänsten hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Pettersson
Telefon 021-403494
Email Mejla Jimmy Pettersson
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

De privatägda företagen inom HM Power gruppen erbjuder produkter och tjänster för automatisering av elnätet, insamling och analys av data samt lösningar för laddinfrastruktur för elbilar. HM Power har sedan år 2000 växt med lönsamhet och vi har en bra position på marknaden för ytterligare expansion.

På HM Power präglas stämningen av delaktighet, professionalism och engagemang - du uppmuntras att vara dig själv och tillsammans ser vi till att det är roligt att gå till jobbet. Vi har kontor centralt i Västerås och ser gärna lokala sökanden då tjänsterna innebär ett nära samarbete med kollegorna.

Våra leveranser består i huvudsak av totalentreprenader med leverans och implementation av kommunikationslösningar för olika typer av mätare med tillhörande integrationer. Vi arbetar med moderna tekniklösningar som NB-IoT, LTE-M och Mesh-nätverk baserat på 6LowPAN. Stort fokus läggs idag på visualiseringar och analys av information.

Företaget blir vad de anställda åstadkommer. Därför vill vi främja en miljö där vi trivs tillsammans. I en bransch som präglas av förändring vill vi med vår kompetens vara ledande och driva denna förändring. Vi utvecklar och driver en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för alla oss som jobbar här.

Vi är nu inne i en kraftig tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med duktiga systemutvecklare och IT-tekniker. Teknikfärdigheter tillsammans med erfarenhet och personlighet är avgörande för var i vår organisation du passar bäst.