IT-tekniker/Supporttekniker

IT-tekniker/Supporttekniker

Vi söker Dig som är en duktig IT-tekniker med god kunskap inom installation, drift och underhåll av virtuella miljöer och nätverksrelaterade produkter. God kunskap om Linux är önskvärt då många av våra leveranser baseras på Linux. I leveranserna implementeras komplexa säkerhetslösningar och kunskap om uppsättning av PKI och hantering av certifikat är meriterande.

Som person är du ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och kunder. Du är självgående och har förmåga att själv hitta lösningar på problem.

Du ska ha lätt att lära och ett stort intresse av nya produkter och teknik, samtidigt som du tycker om att instruera och undervisa andra.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver mycket god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även goda kunskaper i engelska, då våra leverantörer är internationella.

Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik och för att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och gärna delar med dig av din kunskap.

För tjänsten hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Pettersson
Telefon 021-403494
Email Mejla Jimmy Pettersson
Område Västerås
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

De privatägda företagen inom HM Power gruppen erbjuder produkter och tjänster för automatisering av elnätet, insamling och analys av data samt lösningar för laddinfrastruktur för elbilar. HM Power har sedan år 2000 växt med lönsamhet och vi har en bra position på marknaden för ytterligare expansion.

På HM Power präglas stämningen av delaktighet, professionalism och engagemang - du uppmuntras att vara dig själv och tillsammans ser vi till att det är roligt att gå till jobbet. Vi har kontor centralt i Västerås och ser gärna lokala sökanden då tjänsterna innebär ett nära samarbete med kollegorna.

Våra leveranser består i huvudsak av totalentreprenader med leverans och implementation av kommunikationslösningar för olika typer av mätare med tillhörande integrationer. Vi arbetar med moderna tekniklösningar som NB-IoT, LTE-M och Mesh-nätverk baserat på 6LowPAN. Stort fokus läggs idag på visualiseringar och analys av information.

Företaget blir vad de anställda åstadkommer. Därför vill vi främja en miljö där vi trivs tillsammans. I en bransch som präglas av förändring vill vi med vår kompetens vara ledande och driva denna förändring. Vi utvecklar och driver en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för alla oss som jobbar här.

Vi är nu inne i en kraftig tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med duktiga systemutvecklare och IT-tekniker. Teknikfärdigheter tillsammans med erfarenhet och personlighet är avgörande för var i vår organisation du passar bäst.