Underhållstekniker med känsla för service!

Underhållstekniker med känsla för service!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir felsökning, reparation och avhjälpande underhåll på mekanisk och elektrisk utrustning. Genomföra planerat underhåll enligt löpande schema. I samråd med övrig UH-personal och produktionspersonal förbättra anläggningens utrustning. Medverka i effektiviseringen av produktionsflöden.

Vi söker dig som
har en teknisk utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av service- och underhållsarbete. Som person är du drivande och har ett brinnande intresse för teknik. Du gillar problemlösning i en vardag som snabbt kan förändras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel då du kommer att ingå i ett skiftlag.

Du har bred kunskap inom mekanik och el. Meriterande är om du har erfarenhet av programmering och felsökning i PLC-system. Du har goda kunskaper i båda svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av arbetsorderhantering och dokumentation i UH-system är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av förbättringsarbete, ritningsläsning och B-Körkort. Det är också meriterande om du har erfarenhet från färskvarubranschen.

Varaktighet/Arbetstid/Lön
Allmän visstidsanställning 6 månader, med syfte att det ska övergå till en tillsvidareanställning, heltid, fast månadslön enligt överenskommelse.

Låter detta intressant för dig?
Skicka in din ansökan här på sidan eller märk din ansökan med "Underhållstekniker" och skicka den tillsammans med ditt CV och personligabrev till hr@hfg.se. Sista ansökningsdag är den 18 november 2018.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson HFG HR
Telefon 021-470 30 00
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hiltonfoodgroupplc.com/sverige-sv
Sista ansökningsdag 18 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HFG Sverige AB är en del av Hilton Food Group Plc och startade 2004. Vi producerar konsumentpackade färskvaror och då främst konsumentpackat kött, ett område som vi leder utvecklingen inom. Vi levererar från våra toppmoderna anläggningar runtom i världen till ledande kedjor inom detaljhandeln. Idag arbetar ungefär 220 personer på HFG Sverige och vi är ett dynamiskt och framåtsträvande företag. Vår produktionsanläggning i Västerås står för god kvalitet och innovation och vi producerar 5,8 miljoner portioner mat varje vecka.

Teknik Undrehåll är en viktig del
av vår verksamhet och i rollen som underhållstekniker blir ditt främsta uppdrag att bidra till att vår maskinpark är i bästa möjliga skick. Vår kärnverksamhet är livsmedel vilket gör oss känsliga för driftstörningar. I och med att vi arbetar med färskvaror är tempot alltid högt och flexibilitet ett måste.