Nu söker vi en engagerad IT-tekniker!

Nu söker vi en engagerad IT-tekniker!

IT-avdelningen utgör en liten men viktig funktion som är inblandade i mycket av det som sker. Ett nära samarbete är självklart och du måste trivas med att ta eget ansvar och kunna jobba självständigt. Avdelningen har stor inverkan på HFG Sveriges verksamhet och dess utveckling och bedriver sitt arbete i nära samarbete med IT-funktioner i vår globala organisation på koncernnivå.

Du erbjuds ett utmanande arbete i en utvecklande roll i en internationell kontext. Du kommer arbeta i ett professionellt och engagerat team i moderna system och får ta del av ett väl utvecklat utbildningsprogram med möjlighet till certifieringar inom intressanta områden så som Cisco, VMware och Microsoft.

Som IT-tekniker sköter du drift och underhåll av lokal mjuk- och hårdvara, du arbetar med användarstöd, förvaltning och daglig drift av vårt affärssystem SAP R/3 samt MS SQL. Du letar ständigt efter förbättringsmöjligheter och du kommer att driva egna projekt. Du kommer även hantera kontakter med leverantörer och konsulter. I och med att vi arbetar med färskvaror är tempot alltid högt och flexibilitet ett måste. Verksamheten är igång dygnets alla timmar.

Som anställd hos oss erbjuds du flertalet förmåner så som friskvård, subventionerad lunch i vår egen restaurang, fri parkering med möjlighet till motorvärmare och många fler förmåner.

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom IT, alternativt yrkeserfarenhet parat med ett stort IT-intresse och erfarenhet av att jobba med affärssystem så som SAP R/3. Som person är du analytisk, målinriktad, ansvarstagande och har ett proaktivt förhållningssätt. Du är även kommunikativ och har förmåga att kommunicera med användare, chefer och andra IT-specialister, du uttrycker dig mycket bra i tal och skrift på svenska och engelska.

Du är serviceinriktad lagspelare som trivs med att jobba i projekt och klarar tidvis hög arbetsbelastning. Vidare ser vi att du har en hög integritet och kan vid behov "stå på dig". I övrigt ser vi att du har ett prestigelöst förhållningssätt och ordning och reda kring dig.

Varaktighet/Lön: 6 månaders provanställning, heltid. Fast månadslön enligt överenskommelse.

Anställningen omfattas av kollektivavtal mellan Livsmedelsföretagen och Unionen.

Låter detta intressant för dig?

Märk din ansökan med "IT-tekniker" och skicka den tillsammans med ditt CV och personligabrev till hr@hfg.se. Sista ansökningsdag är den 24 februari 2019. Urval sker löpande.

För mer information: Kontakta, IT-chef Anders Larson på tel. 021-470 30 31.
Mer info
Kontaktperson HFG HR
Telefon 021-470 30 00
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hfg.se
Sista ansökningsdag 24 feb (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HFG Sverige AB är en del av Hilton Food Group Plc noterat på LSE. Vi producerar konsumentpackade färskvaror och då främst konsumentpackat kött, ett område som vi leder utvecklingen inom.
Vi levererar från våra toppmoderna anläggningar runt om i världen till ledande kedjor inom detaljhandeln. Idag arbetar 220 personer på HFG Sverige, vi är ett dynamiskt och framåtsträvande företag. Vår produktionsanläggning i Västerås står för god kvalitet och innovation. Vi producerar 5,8 miljoner portioner mat varje vecka.
IT-avdelningens främsta uppgift är att säkerställa att all vår IT-infrastruktur fungerar och att vi supporterar alla avdelningar. Verksamheten förväntar sig att vi ska hålla en hög nivå gällande driftsäkerhet. Idag är vi två IT-specialister som ser fram emot att välkomna en ny kollega till vår avdelning.