.NET Fullstack utvecklare SEB Technology i Västerås

.NET Fullstack utvecklare SEB Technology i Västerås

Vill du vara en del av ett agilt team där vi jobbar med SEB:s spännande digitaliseringsresa! Ta chansen nu när vi behöver bli fler .NET fullstack utvecklare i våra team!

Om jobbet

Nu söker vi dig som vill vara en del av ett team där du får möjlighet att jobba med att utveckla SEB:s framtida plattformar inom digitaliseringslösningar för våra kunder.

Du kommer jobba i ett agilt team, där fokus är att möjliggöra snabbare leveranser till våra kunder. För oss är samarbete kring att ta fram lösningar är en viktig del i vårt dagliga arbete. Vi jobbar i lokaler i centrala Västerås.

Vem är du?
Idag jobbar vi bl.a. med tekniker som .Net Core, Angular, GraphQL, SQL Server, Node.js, CI/CD, Kafka, Docker och Elastic.

Då vi utvecklar våra nya system med mikrotjänster och REST API'er, ser vi det som en stor fördel om du har erfarenhet av distribuerade system.

Alla i teamet delar intresset för ny teknik och ett starkt intresse för vår verksamhet som del av bankaffären. Vår vision är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen med kvalitet i fokus. Du behöver inte kunna allt från början, hos oss kommer du alltid att få möjlighet att lära dig nytt.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 28 februari 2021. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Eva Andersson, Team manager As a service & POB Västerås, på telefon 070-563 03 41 eller via mail eva.q.andersson@seb.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (38 dagar kvar)