Konstruktörer till Granitor Electro i Västerås

Konstruktörer till Granitor Electro i Västerås

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.På Granitor Electro i Västerås söker vi både en erfaren uppdragsledare och en konstruktör som befinner sig i början av karriären. Båda tjänsterna innebär stora möjligheter att vara med och forma sin roll. Du kommer att bli en del av ett stort företag med konstruktörer spridda över hela landet, samtidigt som du kommer arbeta i ett mindre team i Västerås som är under uppbyggnad.

I din roll hos oss kommer du att arbeta med en rad olika mjukvaror för att ta fram handlingar inom elinstallation i form av scheman, planritningar och beskrivningar. Du kommer även vara en del i att utveckla nya och befintliga kundrelationer. Tjänsten som uppdragsledare innebär en ledande roll inom gruppen med eget ansvar för större projekteringar.

Din bakgrund

För att trivas hos oss tror vi att du gillar att verka för en stark teamkänsla, har en god förmåga att jobba strukturerat och självständigt prioritera i ditt dagliga arbete. Du lyssnar till gruppens idéer och behov genom ett gott samarbete och kommunikation. Vi söker dig som har:
  • Utbildningsbakgrund inom el alt arbetslivserfarenhet inom el
  • Nyfikenhet och intiativförmåga till teknikutveckling
  • God vana vid att använda en dator
  • Du är öppen för nya lösningar och har ett lärande i fokus
Meriterande
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med Autocad, Magicad alt Revit
  • Utbildning inom elkonstruktion/elkraft/projektledare el
  • Erfarenhet av projektering, projektledning, montageledning
  • Bred kompetens inom kraft, belysning, larm och teleinstallationer
Vill du vara med och forma framtiden? Granitor Electro är ett framgångsrikt bolag som växer och ger möjlighet till vidareutveckling, samtidigt som vi värnar om att behålla vår familjära kultur. Vi erbjuder dessutom goda förmåner samt fantastiska kollegor att jobba tillsammans med. Välkommen med din ansökan redan nu! Urval och intervjuer sker löpande.
Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Granitor Electro
Hemsida https://www.granitor.se/
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.