Vi söker en säljare med tekniskt intresse och affärsfokus!

Vi söker en säljare med tekniskt intresse och affärsfokus!

Är du lyhörd, driven och vill fortsätta utvecklas som säljare, vill du dessutom kunna kombinera ett tekniskt intresse med kundkontakt och försäljning? Perfekt! Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos vår kund kommer du att arbeta med nykundsbearbetning och relationsbyggande försäljning mot industrikunder, därför söker vi dig med teknisk förståelse och intresse. Du kommer att ta hand om och följa upp redan befintliga kunder men också bearbeta organisationer för att hitta nya vägar och kunder.

Du kommer att arbeta på kontoret i Västerås två dagar i veckan för att sedan vara ute hos kunder de andra dagarna. Tjänsteresor kan förekomma då kunderna finns runt om i Sverige men fokus är Mälardalen och Bergslagen vilket mest innebär dagsresor. Du kommer även ha ett visst ansvar för marknadsföring genom uppdateringar på företagets sociala medier.

Din profil

För att trivas i rollen hos vår kund ser vi att du är en person som drivs av resultat, lösningar och kundnöjdhet. Du har kanske en bakgrund inom industribranschen från arbetserfarenhet eller kommer direkt från en utbildning. Vi söker dig som inte rädd för att jobba självständigt men trivs också med att samarbeta med dina kollegor. Som person tycker du om att skapa nya möjligheter och relationer.

Skallkrav
  • Intresse och förståelse för teknik och industri
  • Datavana
  • Svenska och engelska tal & skrift
  • Körkort B
Meriterande
*Tidigare erfarenhet av försäljning mot industri

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Västerås

Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har funnits sedan 1994 och har idag sina största kunder inom stål och metallindustrin. Företaget erbjuder både ingenjörstjänster som systemleveranser inom området processautomation och elkraftsteknik. De har stor förståelse för sina kunder och levererar inte bara teknik utan en helhet bestående av samverkan, kunskap och ansvarstagande.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.