Vi söker en junior säljare till startup företag!

Vi söker en junior säljare till startup företag!

Är du social, resultatinriktad och framåt, vill du dessutom jobba för att ett nystartat företag ska nå sina mål? Perfekt! Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som junior säljare hos vår kund kommer du att besöka nya kunder inom restaurangbranschen. Det är en ny applikation som kommer att lanseras i mitten av Mars. Du som säljare ska få restauranger att ansluta till denna lösning.
  • Besöka restauranger för att sälja in konceptet
  • Ta hand om sociala medier + marknadsföring
Mer info ges vid eventuell intervju.

Din profil

Skallkrav:
Svenska och engelska tal & skrift
Körkort B

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av försäljning

För att trivas i rollen som junior säljare ser vi att du är en person som drivs av resultat, lösningar och kundnöjdhet. Du ska också trivas med att jobba ensam då du kommer att vara säljaren hos företaget, du ska ut och träffa blivande kunder till företaget.

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Fast + rörlig
Ort: Västerås
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera talanger, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.