Utvecklare till väletablerat företag sökes!

Utvecklare till väletablerat företag sökes!

Älskar du utmaningar och samtidigt arbeta med teknik i framkant?! Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Utvecklare hos vår kund jobbar du som konsult, vilket kommer innebära att du både jobbar ute hos kund men också på kontoret. Du kommer ingå i ett team där du jobbar för att förenkla och förbättra högteknologiska lösningar.
Exempel på projekt; autonoma fordon, videokonferenssystem, framtidens intelligenta låssystem, tågsimulatorer och utveckling mot nätverksprocessorer. Du som Utvecklare kommer främst att jobba inom C++ på erfaren nivå.

Din profil

Skallkrav:
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, datavetenskap, eller likvärdig utbildning
  • Arbetslivserfarenhet minst 6 månader av utveckling inom C++
  • Svenska & engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort B
  • Kunskap inom C#
Personlighet:
Vi ser att du som söker är flexibel, social och vågar ta för dig. Eftersom du kommer att jobba i team är det även viktigt med en bra samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är nyfiken med genuint intresse för utveckling och vill följa med i teknikens utveckling samt använder din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 0722-080231
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande bolag som verkar inom alla typer av branscher med både regionala och globala kunder. Bolaget hjälper sina kunder att stärka affärer och effektivisera verksamheten genom att ta fram högteknologiska lösningar. Som Utvecklare hos vår kund kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Västerås där du arbetar med de senaste utvecklingsmetoderna tillsammans med kreativa kollegor. Mer information om företages ges vid intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.