Testutvecklare till världsledande bolag!

Testutvecklare till världsledande bolag!

Har du ett stort kvalitetstänk med intresse för test? Vill du dessutom få chansen att arbete med de senaste teknikerna i en globalmiljö? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som testutvecklare kommer du tillhöra ett Scrum team där du kommer arbeta med att säkerställa kvaliteten i teamets leveranser. Gruppen ansvarar för att digitalisera och optimera kunders befintliga styr- och kontrollsystem med ny teknik inom AI och ML. Teamet gör även molnbaserade applikationer som exempelvis mobila applikationer. Du kommer att driva implementation av teamets autotester och rapportera status för hur ni ligger till i projektet. Du ansvar för teamets teststrategier samt är involverad i den globala teststrategin.

Din profil

För att passa i tjänsten som testutvecklare söker vi dig som är driven, framåt och har ett kvalitetstänk. Vi tror att du som söker den här tjänsten brinner för test, har ett intresse för industrier och vill arbeta med de senaste teknikerna. Du är en sann lagspelare och samarbetar därför bra med andra kollegor.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning, till exempel datateknik eller systemvetenskap
  • Mjukvarukompetens i C#, .NET
  • Goda tal- och skrivkunskaper i svenska & engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av Linux, Microsoft Azure eller DevOps
  • Erfarenhet av liknande arbete
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med att bygga mjukvara till styr- och kontrollsystem samt digitala plattformar till kunder världen över. De digitaliserar industrier med hjälp av molnbaserade applikationer genom att samla in information från sina kunders fabriker.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.