Testutvecklare till globalt företag i Västerås!

Testutvecklare till globalt företag i Västerås!

Har du ett stort intresse för utveckling och test med god kunskap i C# eller LabVIEW? Vill du dessutom lära dig nya teknologier samt få chansen att arbeta på ett globalt företag?

Perfekt då är det här tjänsten för dig. Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som testutvecklare kommer du att ingå i ett mindre team som arbetar med utveckling och test av skydds- och kontrollprodukter för kraftproduktion. Du kommer till en början att få lära dig de automatiserade system som du på sikt kommer att få underhålla och utveckla.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla och underhålla automatiska testsystem som körs på PC-baserade plattformar, bestående av verktyg för konstruktion av testfall
  • Utförande av tester och kontroll av extern utrustning, automatiserade testresultatbedömningar, rapportering och lagring av resultat
  • Testa de case du utvecklat samt rapportering av tester
  • Du kommer att ha möjlighet att bredda ditt nätverk genom att samarbeta med kollegor globalt
Din profil

Som testutvecklare bör du vara analytisk med högt kvalitetstänk. Vi ser även att du arbetar noggrant och har en god kommunikativ förmåga som gör att du arbetar bra i grupp. Du talar god engelska och känner dig bekväm i en global miljö. Vidare har du ett stort intresse för test och vill bli specialist inom området.

Skallkrav:
  • Akademisk utbildning, exempelvis elektroteknik, teknisk fysik eller datavetenskap.
  • Kompetens inom C# eller LabVIEW
  • Goda tal- och skrivkunskaper i engelska
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av signalbehandling eller testutveckling
  • Svenska
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Stämmer texten in på dig? Skicka då in din ansökan redan idag!
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund verkar inom banbrytande teknik med lösningar för digitala industrier. Hos vår kund står innovation främst i allt de gör och varje dag arbetar de för att höja effektivitet, produktivitet och säkerhet hos energibolag, industri, transport och infrastruktur i och utanför Sverige. De har en historia som går långt bak i tiden och är verksamma i mer än 100 länder.

Denna enhet ansvarar för utveckling, marknadsföring och försäljning samt tillverkning av produkter för skydd och kontroll för generering, stamnät och regionnätsapplikationer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.