Testutvecklare sökes till Västerås!

Testutvecklare sökes till Västerås!

Har du ett gediget intresse för elektronik och har lätt för att samarbeta med andra? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som testutvecklare på detta företag kommer du utveckla och driftsätta produktionstestsystem i samverkan med deras kunder. Du kommer även hjälpa kunderna att välja teststrategier samt testbarhetsgranskningar. Typiska arbetsuppgifter kan vara att;
 • Genomföra digital och analog elektronik, programmering
 • Genomföra all dokumentation kring det egna arbetet
 • Supporta i de system du vart med och byggt i
 • Bygga testutrustning
 • Undersöka nya kretskort så allt fungerar
Din profil

Eftersom det är mycket samarbete med andra kollegor är det viktigt att du är social och en god lagspelare. Arbetet är varierande och det kan svänga fort, därför söker vi dig som tycker om förändring, är flexibel, har en förmåga att lösa problem samt kan hoppa mellan arbetsuppgifter. Det allra viktigaste för att trivas i rollen som testutvecklare är att du har ett genuint intresse för elektronik, är driven och tycker att det är kul.

Skallkrav:
 • Civilingenjör- inriktning elektronik
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Körkort
 • Jobbat med national instruments mjukvara
 • Lite nördig på el elektronik
 • Gillar att hålla på med elektronik och bygg på fritiden
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Västerås
Arbetstider: 8-17
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta företag erbjuder sina kunder ett brett utbud av tjänster inom teknik och design och är en av världens största leverantörer av elektronikproduktionstjänster. Mer om företaget berättas om på intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.