Test- och mjukvaruingenjör sökes till internationellt företag!

Test- och mjukvaruingenjör sökes till internationellt företag!

Är du nyexaminerad med programmeringskunskaper och intresserad av att starta din karriär på ett internationellt bolag? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du att ingå i en grupp som arbetar med eftermarknad för hamn och industrikranlösningar. De hjälper sina kunder med uppgraderingar och förbättringar på befintliga HMI:er i deras kranar. Du kommer till en början att arbeta nära en erfaren kollega med bland annat implementering av nya operativsystem samt testköra applikationer mot PLC hårdvara. På sikt kommer denna tjänst även innebära ansvar för hela eftermarknadsarbetet vilket innebär kontakt med kunder, utföra ändringar i mjukvara, test samt medverka vid igångkörning på site.

Din profil

För att passa i tjänsten som test - och mjukvaruingenjör behöver du vara nyfiken, frågvis och tekniskt intresserad. Vidare är du en person som inte är rädd för att arbeta praktiskt då det kan förekomma viss hårdvaruproblemlösning. Du kan arbeta självständigt men uppskattar även att samarbeta med dina kollegor. Från din utbildning har du med dig goda data- samt programmeringskunskaper och är inte rädd för att lära dig nya tekniker.

Skallkrav:
  • Akademisk utbildning, till exempel högskoleingenjör inom data eller robotik.
  • God data- och programmeringskunskap från din utbildning
  • Engelska tal & skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av PLC-programmering
  • Svenska tal & skrift
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Stämmer profilen ovan in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan.
Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 0722 08 02 31
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande aktör inom kraftnät, elektrifiering, industriell automatisering och robotik. Företaget har kunder inom industri, infrastruktur och transport över hela världen. För den här tjänsten kommer du att vara en del av en affärsenhet inom industriell automation med fokus på hamn och industrikranlösningar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.