Tar du examen till sommar som byggnadsingenjör? Sök redan idag

Tar du examen till sommar som byggnadsingenjör? Sök redan idag

Tar du examen till sommaren som byggnadsingenjör och är taggad på att komma ut i arbetslivet? Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som tänker långsiktigt och som satsar på sin personal? Då ska du söka idag!

Dina arbetsuppgifter

Som byggnadsingenjör hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter bestå av 3D-projektering och konstruktionsberäkningar. Teamet består av tre personer och jobbar tillsammans mot samma mål, hållbar byggnadskonstruktion. När du är på plats finns gruppchefens stöd för dig. På sikt kommer du även att arbeta i beräkningsprogram som Mathcad och StruSoft.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • En examen från byggingenjörsprogrammet
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Grundkunskaper i Tekla Structures
  • Grundkunskaper i StruSoft
För att passa i rollen som byggnadsingenjör söker vi dig som är social och trevlig, detta för att du kommer arbeta mycket tillsammans med andra. Det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du som person är driven och hela tiden vill framåt, du vågar fråga och ta för dig. Eftersom företaget tänker långsiktigt riktar vi oss till dig som bor i närheten utav Västerås eller i Västerås.

Villkor

Start: I mitten av Augusti
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Västerås
Arbetstider: 8-17 Flex
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (62 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 2006 och är idag ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar samhällsutveckling och fokus på fastigheter i alla faser av livscykeln. I Västerås är dem ett litet team på tre medarbetare och har visionen att bli 8 inom två år. Mer info ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.