Tågtekniker till globalt företag i västerås!

Tågtekniker till globalt företag i västerås!

Är du en driven och nyfiken person med utbildning inom spårfordon? Vill du arbeta i en omväxlande miljö tillsammans med andra kunniga kollegor? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker vi fyra stycken tåktekniker till Västerås. Ta chansen och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som tågtekniker kommer du att arbeta med den tekniska uppdateringen av tåg. Du kommer att ingå i en grupp som arbetar med att testa tågen bland annat i form av mjukvarutest samt elektriska tester. Testerna är till för att få olika godkännande, till exempel från trafikverket. Du kommer att jobba mycket med felsökning genom att koppla upp dig mot TCMS, ett kontrollsystem som styr och övervakar tågen. Hos vår kund kommer du få chansen att jobba med experter och mycket kunniga kollegor i en varierande och händelserik, global miljö där det är högt fokus på kvalitet.

Din profil

För att passa i rollen som tågtekniker krävs det att du är vetgirig och driven. Du kan arbeta självständigt men är inte rädd för att vara en lagspelare och jobba i grupp. Vi ser gärna att du trivs med att jobba i en dynamisk miljö där varje dag kan se olika ut. Vidare är det viktigt att du har en vilja och intresse för mjukvara.

Skallkrav för tjänsten:
  • Relevant utbildning inom området, till exempel systemingenjör spårfordon
  • Det är viktigt att du förstår relälogik samt kan följa ett elschema, vidare har du stor förståelse för el och vilka faror som finns med el
  • Engelska & svenska tal och skrift
Meriterande för tjänsten:
  • Kan mjukvara
  • Erfarenhet av växel eller likspänning
  • Erfarenhet av hydrauliska och pneumatiska system
  • Tidigare erfarenhet av TCMS
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid med varierande arbetstider. Främst kommer du att jobba i skift, två veckor dag 7.00-16.00 och två veckor kväll 14.00-23.00, helg kan förekomma.
Ort: Västerås

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 0722 08 02 31
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund verkar inom banbrytande teknik med lösningar för digitala industrier. Hos vår kund står innovation främst i allt de gör och varje dag arbetar de för att höja effektivitet, produktivitet och säkerhet hos energibolag, industri, transport och infrastruktur i och utanför Sverige. De har en historia som går långt bak i tiden och är verksamma i mer än 100 länder.

Mer information om företaget ges under intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.