Systemutvecklare till nytt innovativt bolag sökes!

Systemutvecklare till nytt innovativt bolag sökes!

Vill du vara med i början på en spännande förändringsresa, där du får möjlighet att vara kreativ och tänka nytt?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i olika utvecklingsprojekt med fokus på kundnytta, Du kommer att arbeta som fullstackutvecklare även om många projekt idag kommer vara mer riktade åt backend hållet. Det är viktigt att du trivs i att jobba i team men även driver dina projekt framåt och klarar av att jobba självständigt. I dom projekt du driver kommer du bland annat vidareutveckla applikationer, felsöka kod och lösa eventuella problem. Du arbetar främst i .NET, C#, Javascript, SQL och HTML. Du kommer jobba nära kunder och det är viktigt att du trivs i den rollen och är kundorienterad. Vi ser helst att du är placerad i närheten av Västerås men det finns också möjligheter att sitta på annan ort.

Mer information ges vid eventuell intervju

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom systemutveckling/programmering
  • Alternativt relevant arbetslivserfarenhet
  • Minst 2 års erfarenhet som systemutvecklare.
  • Kunskaper i .NET, C#, Javascript, SQL och HTML
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet som konsult och kundnära projekt,
  • Kunskaper inom e-handelsplattformar.
Personligaegenskaper:
Som person är du ödmjuk och resultatinriktad. Då vi ser samarbete som en framgångsfaktor är du en given lagspelare som är flexibel och bidrar med positiv energi.
Du behöver samtidigt klara av att ta ansvar och jobba självständigt,

Villkor

Arbetstider: Kontorstider 8-17
Placeringsort: Helst Västerås men kan fungera på annan ort.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett nytt, innovativt bolag som bygger på en sammanslagning av de tre tidigare konsultföretagen. Alla med lång erfarenhet från IT och digitalisering. Skickliga specialister och erfarna strateger har gått samman med en stark idé om att göra verklig skillnad genom ett nytt och kreativt sätt att se på IT. Kunden har fantastiska lokaler i hjärtat av Västerås. Bolaget är i tillväxt och har idag 35 anställda och finns i Västerås och Stockholm.

Mer information ges vid eventuell intervju

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.