Student med kunskap i C# till världsledande bolag!

Student med kunskap i C# till världsledande bolag!

Är du student och vill få chansen att vara med och slutföra ett projekt med utveckling i C# på ett världsledande bolag? Perfekt, då är det just dig vi söker för detta uppdrag!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare i detta uppdrag kommer du att skriva ett program i C# som läser ut data från inställningar och funktioner i reläskydd till en Excellfil för att sedan kunna presenteras på ett användarvänligt sätt. Programmet är utvecklat i Microsoft Visual Studio med C# som tidigare nämnt och körs på Windows. De involverade formaten är XRio, XML och Excel.
Som introduktion kommer du få hjälp att komma igång med en senior kollega som även kommer finnas med som stöd under uppdraget.

Mer information om projektet ges vid intervjutillfälle.

Din profil

Vi ser att du som söker är flexibel, noggrann och vågar ta för dig. I detta projekt kommer du att få ta stort eget ansvar därför är det viktigt att du trivs med att jobba självständigt. Vi letar efter dig som är nyfiken med genuint intresse för utveckling. Vi tror dessutom att du är kommunikativ samt använder din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt.

Skallkrav:
  • Student näst sista eller sista året inom relevant området, till exempel dataingenjör
  • God kunskap i C#
  • Svenska & engelska i tal och skrift
Meriterande:
* Tidigare erfarenhet från andra projekt med utveckling i C#

Villkor

Omfattning: Projektanställning, ca 15h/veckan
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 0722 08 02 31
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt bolag som bland annat arbetar med utveckling av reläskydd. Hos vår kund står innovation främst i allt de gör och varje dag arbetar de för att höja effektivitet, produktivitet och säkerhet hos energibolag, industri, transport och infrastruktur runt om i hela världen. De har en historia som går långt bak i tiden och är verksamma i mer än 100 länder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.