Serviceingenjör till stor kund i sverige

Serviceingenjör till stor kund i sverige

Har du tidigare arbetat som elektriker, installatör eller liknande arbetsuppgifter och vill ta ytterligare kliv mot kraftteknik, service och underhåll inom en framtidsbransch?

Dina arbetsuppgifter

Som serviceingenjör hos vår kund kommer du får arbeta med förebyggande underhåll av tex brytare, reläskydd, transformatorer och övrig utrustning i ställverksanläggningar. Agera som säljstöd och resurs vid projekt av ombyggnationer av kraftutrusningar. Stor del av arbetet sker ute hos kund där du följer ett schema på vilken service du behöver göra.

Din profil

Skallkrav:
  • KY-utbildning eller högskoleingenjör mot elkraft.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av installationer, elektriker

Som person söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och har ett säkerhetstänk då du kommer jobbar ute hos deras kunder i byggmiljöer.

Villkor

Start: 15/1-2020
Placering:Västerås

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av de ledande leverantörerna av produkter, system och servicetjänster inom elkraft runtom i världen. De strävar efter att alltid vara etablerade nära sina kunder och finns därför representerade på flera orter runtom i Sverige - från Gällivare i norr till Malmö i söder. Deras uppdrag är att tillhandahålla tjänster som ökar driftsäkerhet, tillgänglighet och lönsamhet samt minskar miljöpåverkan i kundens produktionsanläggningar. De täcker in hela anläggningens livscykel och hjälper sina kunder att arbeta med ständiga förbättringar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.