Nyutexaminerad miljökonsult mot förorenad mark

Nyutexaminerad miljökonsult mot förorenad mark

Är du en person som brinner för miljön och vill göra Västerås eller Eskilstuna till en renare stad? Gillar du både administrativt arbete så som att vara ute i fält? Sök redan idag, vi söker dig med start omgående

Dina arbetsuppgifter

Som ingenjör mot förorenad mark kommer du att arbeta tillsammans med dina 8 kollegor. Under din introduktion kommer vi att fokusera på att få igång dig i din nya roll genom att du tillsammans med en senior kollega går igenom samtliga steg från förstudie till leverans. Du kommer att få göra enklare miljötekniska utredningar, utföra provtagning på mark, analys av provtagning och sedan rapportskrivning över åtgärder som behöver fixas inför byggstart (t.ex. om det finns farliga kemikalier i marken).

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning mot miljö. KY- högskoleingenjör eller civilingenjör
  • Körkort B
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
Vår kund lägger störst vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du och företaget känner att ni passar på varandra. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team, stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som tar eget ansvar och ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Du brinner för att lösa uppgifter och trivs både med att arbeta tillsammans med kollegor, såväl som att driva egna projekt.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Västerås eller eskilstuna
Arbetstider: 08-17 med flex
Omfattning: Halvtid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.
Brinner du för miljöfrågor och speciellt förorenade områden? Då kan du vara vår nya kollega i Eskilstuna eller Västerås. Vi genomför många olika sorters uppdrag som finns både inom den offentliga som privata sektorn.
Hos vår kund blir du del av en fantastisk grupp med kompetenta och nyfikna människor, som tar stort ansvar för sitt arbete och som gillar att samarbeta och hjälpa varandra. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vill du vara med i vårt team och bygga framtiden?

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.