Nyexaminerad konstruktör mot el till världsledande bolag!

Nyexaminerad konstruktör mot el till världsledande bolag!

"Som konstruktör hos kommer man vara involverad i så mycket mer än bara konstruktion inom el, man kommer resa, prova andra avdelningar och uppleva mer av teknikens värld än de flesta liknande tjänster!"
Vi söker en ressugen konstruktör som vill arbeta på ett Världsledande bolag!
Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör hos vår kund kommer du i ett inledande stadie börja med att förstå hur denna verksamhet fungerar. Du kommer alltså test på olika discipliner för att lära dig hårdvarukonstruktion, igångkörning (ute i fält runt om i världen), mjukvarukonstruktion och även en del service.

Fokus är på gruvindustrin vilket innebär att du kommer jobba med gruvspel dvs mekaniken i gruvorna (hissar och elektroniska hjälpmedel). Detta är ett varierande arbete som konstruktör mot el och automation. Det är en del resdagar och spännande upplevelser runt hela världen och i Sverige. Mer om tjänsten under en eventuell intervju!

Din profil

? Skallkrav
? Teknisk utbildning inom exempelvis Automation, elektro, el, maskinteknik
? CAD-kunskaper
? Svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har intresse att lära dig mer om programmering på sikt och självklart att du har ett strakt tekniskt intresse! Tjänsten innebär en del resande och vi ser gärna att du vill uppleva andra miljöer. Som person är du driven och älskar att lära dig nya saker!

Villkor

Start: 20/8
Placering: Västerås med resor

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt produktbolag där en av enheterna är baserade i Västerås. Denna enhet arbetar med produkter och lösningar för instrumentering, automation och optimering av industriella processer.

I enheten finns olika grupper med olika inriktningar. Gruppen som söker denna tjänst är nischade mot gruvindustrin och har sin utgångspunkt från Västerås, men arbetar ute i bl.a. Asien, Kanada, Australien och Ryssland. Gruppen konstruerar gruvspel ex. hissar och schaktmaskiner till gruvor. Gruppen arbetar med hela processen, från försäljning, design av hård och mjukvara till igångkörningen ute på fält vilket gör att vardagen är spännande och lärorik!

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.