Mekanikkonstruktör med tekniskt intresse sökes!

Mekanikkonstruktör med tekniskt intresse sökes!

Är du en nyutexaminerad mekanikkonstruktör med stor nyfikenhet och problemlösningsförmåga? Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du kan ha kul på jobbet? Sök då tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mekaniska konstruktioner i spännande uppdrag och projekt hos företagets olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på kundens behov. Du är med i hela konstruktionsprocessen, allt från att göra en förstudie till att ta fram koncept och konstruera produkten. Du kommer att arbeta med allt från konstruktion och produktutveckling till montage och installation. För att trivas på denna arbetsplats ska du vara engagerad i dina medarbetare och din omgivning samt ha ett stort tekniskt intresse. Du utgår ifrån Västerås och arbetar inom en 10-mils radie.

Din profil

Skallkrav
  • YH-utbildning inom konstruktion alternativt motsvarande utbildning på högskola
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Som person ska du ha stor omtanke, både för kund och dina kollegor. Du ska även vara nyfiken, driven och flexibel. Vi ser gärna att du som söker tjänsten är nyutexaminerad.

Villkor

Placeringsort: Västerås
Omfattning: Heltid
Startdatum: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultföretag inom verkstads- och processindustrin. De levererar den kunskap och erfarenhet som krävs genom projektets alla faser. Deras kunder möts av ett stort engagemang och stor kompetens. De finns på fler orter i landet och söker just nu fler kollegor till kontoret i Västerås. Vår kund erbjuder en arbetsplats med en härlig gemenskap och möjlighet till utveckling.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.