Kontrollingenjör till världsledande bolag!

Kontrollingenjör till världsledande bolag!

Text: Har du ett brinnande intresse för teknik och drivs av att leverera resultat? Vill du dessutom få möjligheten att lära av och arbeta tillsammans med kunniga kollegor i globalt team? Perfekt! Då är det dig vi söker.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som kontrollingenjör kommer du ingå i ett globalt team och arbeta med design och kontrollmjukvara. Du kommer att arbeta med högkvalitativa leveranser och kostnadseffektiva tekniska lösningar åt kunder runt om världen. Du kommer delta i team som arbetar med implementering, verifiering och driftsättning av kontrollsystem i leveransprojekt. För att kunna uppfylla de specifika krav som finns på styrfunktionalitet krävs det att du har god kommunikation med andra grupper internt men också externt. Tjänsten kräver resor till site på normalt 3-5 veckor, 2-3 gånger per år (under normala omständigheter).

Din profil

För att passa i tjänsten som kontrollingenjör söker vi dig som är driven, tekniskt intresserad och sann lagspelare. Vi söker dig som är hungrig på att ta nästa steg i karriären, kanske har du några års erfarenhet inom området eller precis tagit examen. Rollen kräver att du som person är organiserad, lyhörd och lösningsorienterad. Du har stort fokus på kundnöjdhet samt att leverera resultat.

Skallkrav:
  • Ingenjörsutbildning inom relevant område, till exempel elkraft eller automation
  • Goda tal- och skrivkunskaper i engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet av PLC-programmering eller verktyg för funktionsblocksprogrammering
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Västerås
Arbetstider: Kontorstider

Urval och intervjuer sker löpande. Låter denna tjänst som klippt och skuren för dig? Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 072 208 02 31
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med spännande kundprojekt för avancerade kraft- och elsystem till kunder världen över.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.