Junior utvecklare inom inbyggda system!

Junior utvecklare inom inbyggda system!

Är du en kreativ person som tillsammans med ett team av drivna och engagerade kollegor vill göra skillnad i människors vardag? Har du ett stort intresse för teknik och vill lära dig mer om inbyggda system? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en embeddedutvecklare som vill vara med och utveckla samtiden och framtidens inbyggda system. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att arbeta med programmering och ta fram test- och styrutrustning. Du kommer även att arbeta i olika projekt för inbyggda system. Du ingår i ett kompetent team och får dagligen arbeta med duktiga utvecklare. Till en början kommer du sitta i in-house projekt där du även får tillgång till en mentor som ska hjälpa och coacha dig i ditt arbete.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom relevant område, exempelvis inbyggda system, datavetenskap eller systemvetenskap
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Kunskap i språken C och C++
Meriterande:
  • Kunskap i LabView, C#, Java, .NET och operativsystemet Linux
  • Haft programeringsprojekt på fritiden i de ovan nämnda språken
  • Skrivit ditt examensarbete mot ett teknikföretag
Vi ser att du som söker är en nyfiken och driven person som vill utvecklas i ditt arbete. Du ska ha ett stort intresse för teknik och en vilja att alltid lära dig mer. Du vill ha kul med dina kollegor och är en person som vågar prova nya tekniker.

Villkor

Ort: Västerås
Omfattning: Heltid, 8-17
Start: Augusti/September
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt produktutvecklingsföretag med över 2000 medarbetare. De är en effektiv partner genom hela produktutvecklingsresan och har kunder inom fordon-, telecom- och energiindustrin. De erbjuder en arbetsmiljö som genomsyras av gemenskap, glädje och engagemang.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.