Junior applikationsexpert till globalt företag!

Junior applikationsexpert till globalt företag!

Är du i startgroparna av din karriär med en ingenjörsexamen? Vill du dessutom få chansen att arbeta som expert inom ett område med kunniga kollegor i en global miljö? Då har vi tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter

Som junior applikationsexpert kommer du att arbeta med beräkningsfunktioner som optimerar driften av kundens kraftnät och beräkningsfunktioner som optimerar kundens kraftproduktion så att kraftnätet och kraftproduktionen drivs på ett säkert, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt. Du kommer hjälpa kunder med allt från felsökning till utbildning av systemet. Du kommer att ingå i en kompetent grupp med bra stöd i ditt arbete. Resor i tjänsten kan förekomma (under normala omständigheter) nån gång per år med en längd på ca 1-2 veckor.

Din profil

Till tjänsten som junior applikationsexpert söker vi dig som har stor motivation, uthållighet och tekniskt intresse. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta tillsammans med kunniga kollegor från olika delar av världen. Vidare är du en analytisk och systematisk problemlösare.

Skallkrav:
  • Utbildning inom området, till exempel teknisk fysik, elkraft eller elektro med god förståelse för kraftnät samt elprocesser
  • Allmänna programmeringskunskaper i C++ och Python samt erfarenhet av matematiska optimeringsfunktioner som Matlab.
  • Goda tal- och skrivkunskaper i engelska
Meriterande:
*Erfarenhet av AI eller Machine Learning

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Västerås
Arbetstider: Kontorstider

Låter denna tjänst som klippt och skuren för dig? Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 072 208 02 31
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund utvecklar, säljer och levererar styrsystem för kraftnät till kunder världen över. De arbetar främst med infrastrukturanläggningar med både högspänning och mellanspänning. Denna grupp tar fram smarta styr och övervakningssystem som hanterar stora datamängder och övervakar samt optimerar driften av kraftnätet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.