Ingenjör sökes till ett spännande och internationellt företag.

Ingenjör sökes till ett spännande och internationellt företag.

Är du nyexaminerad eller vill ta ett steg i karriären så sök tjänsten som ingenjör till ett spännande företag som arbetar med viktiga frågor.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med integrering av hårdvara samt mjuk och hårdvaruutveckling, med fokus mot hårdvaruutveckling.
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter, men du kommer att arbeta med olika uppdrag inom våra produktprojekt, tex utvärdera och testa hårdvara.
Du kommer att arbeta med tester inom vibration, damm, tempraturer som finns i bilar.
Du kommer att montera sensorer och utföra trycktester.
När du har gjort tester inom t ex elektronik så kommer du att göra en dokumentation och skriva en rapport i programmet monitor.
Arbetet kommer att genomföras "inhouse", men resor kan förekomma i låg grad.

Mer information ges vid intervjutillfälle!

Din profil

Vi ser gärna att du gillar att arbeta i grupp och är lösningsorienterad. Det är av stor vikt att du kan ta egna initiativ, är självgående, driven och ansvarstagande.

Skallkrav:
Relevant ingenjörsutbildning så som elektroteknik, energiteknik, maskinteknik
Engelska i tal och skrift

Meriterande:
Tidigare Embedded kunskaper
Svenska i tal och skrift
B-Körkort
Python

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt kollektivavtal
Ort: Västerås

Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag!
Mer info
Kontaktperson Richard Zamani
Telefon 0722-314081
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en ledande global leverantör av luft- och gasavkännande teknik. Vårt syfte är att ge känsla av luft genom att ge den bästa möjliga mätningslösningar, tjänster och intelligens. Företaget har mer än 25 års erfarenhet, företaget har blivit det bästa av kompetens inom området icke-dispersiv infraröd (NDIR) teknik. Företaget utvecklar och producerar de minsta och mest kostnadseffektiva hög precision energisensorer för högvolymproduktion. Företaget utvecklar alkoholtest som är integrerad i diverse fordon och det är många företag som använder sig utav dem. Kunden är i en expansionsfas och har precis förvärvat ett kontor i Västerås, där är man 15 anställda och har som mål att växa.

Mer information ges vid intervjutillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.