Junior ingenjör mot sprinklerkonstruktion sökes!

Junior ingenjör mot sprinklerkonstruktion sökes!

Vill du jobba med fastighetsutveckling och sprinklersystem?
Vi söker just nu en nyexamnierad ingenjör till attraktiv arbetsplats i centrala Västerås!

Dina arbetsuppgifter

I arbetet som sprinkleringenjör kommer du till största del använda ritningar och konstruktioner av sprinklersystem i ritfunktionen CAD. Dina arbetsuppgifter kommer innebära regelverkshantering, SPF-konstruktion samt beräkna och konstruera vart sprinklersystemen ska finnas. Utöver detta kommer du ha kundkontakt för att hela tiden stämma av med kundens behov och säkerställa så att arbetet blir korrekt utfört.

Din profil

Krav:
  • Slutförd relevant utbildning
  • CAD
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Utbildning inom maskin, ventilation eller sprinkler, alternativt VVS-utbildning,
  • Körkort B
  • Engelska i tal och skrift
Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen som sprinkleringenjör är det viktigt att först och främst ha ett stort intresse för teknik. Du är noggrann, drivande och strukturerad samtidigt som du är flexibel och kan på ett enkelt sätt rätta dig åt kundens behov. Du är en enkel och glad person som lätt kan passa in i nya miljöer. Till en början kommer du att arbeta nära dina kollegor, därigenom är det av vikt att du trivs att arbeta i team och har lätt att samarbeta. Allt eftersom är det däremot viktigt att du är självgående och gillar att arbeta självständigt. Som sprinkleringenjör hos vår kund är det enkelt att trivas med rätt attityd och kompetens!

Villkor

Arbetstid: Kontorstider, 8.00-17.00
Arbetsort: Utgår från kontoret i Västerås
Omfattning; Heltid
Startdatum: augusti, eller enligt överenskommelse
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en konsultkoncern som är verksam inom infrastruktur, byggnader, energi och industri. Hos vår kund ges du mycket goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till karriär. För tjänsten kommer du att arbeta på vår kunds kontor i Västerås. Vår kund arbetar just nu med ett flertal spännande stora och mindre projekt. Mer information om vår kund ges vid intervju.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.