Fullstack-utvecklare till Västerås!

Fullstack-utvecklare till Västerås!

Är du en driven person som tycker om att jobba fullstack? Vill du dessutom få chansen att med på en spännande resa i ett växande företag? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som fullstack-utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta nära deras webbaserade huvudprodukt som är uppbyggd i .NET Framework med C#. Du kommer att ingå i ett mindre team där du får vara delaktig i alla steg från kravhantering med kund till integrering av systemet. Företaget är på en spännande resa och i rollen kommer du att ha god möjlighet att påverka och forma företaget framåt.

Din profil

För denna tjänst söker vi dig som är flexibel och kommunikativ, du trivs med förändringar och tycker om att samarbeta med både kunder och kollegor. Vi tror även att du har stort engagemang, driv och vilja att vara en del av en växande verksamhet. Du bidrar med positiv energi och genuint intresse för utveckling.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning, exempelvis datavetenskap
  • .NET Framework, C# samt grundläggande förståelse i JavaScript och TypeScript
  • Goda tal- och skriftkunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
  • React
  • Angular
  • Relevant arbetslivserfarenhet
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med att effektivisera integreringar mellan olika affärssystem. Deras kunder kan genom omfattande rapporter från insamlad data fatta välgrundade beslut som leder dem till en bättre kommunikations- och konkurrenskraftig servicenivå. Deras lösningarna är mycket anpassningsbara och passar därför både stora och små företag. Företaget lägger stor vikt vid att skapa värde för sina kunder och partners genom användarvänliga och innovativa system med kvalitativ support och engagemang.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.