Framtiden AB | HeltidMaskiningenjör sökes till Västerås

Framtiden AB | HeltidMaskiningenjör sökes till Västerås

Dina arbetsuppgifter

Som maskiningenjör kommer du att arbeta i nära samarbete med produktionsteknikerna, stödja den dagliga driften vid tillverkningslinjen samt pågående utvecklingsprojekt. Du kommer att ansvara för att utveckla designlösningar baserat på nuvarande behov, hela vägen från konceptgenerering till slutlig ritning. Du kommer också att stödja produktionsteknikerna vid upphandling och verifiering av den utvecklade lösningen. Som ett sista steg kommer du också att uppdatera arbetsinstruktioner etc. baserat på förändringar i monteringsprocessen.

Om företaget

Företaget som vi samarbetar med är ett utav världens största konsultbolag inom sitt område. Mer information om kunden ges vid en eventuell intervju.

Din profil

För att lyckas i rollen krävs det baskunskaper inom CE (process, krav etc.). Har du erfarenhet av att arbeta med Solidworks olika moduler ses det som starkt meriterande. Har du utöver detta erfarenheter som produktionstekniker är det också meriterande.
Vi ser också att du är kreativ, kommunikativ och resultatorienterad. Förmåga att kommunicera på både svenska och engelska (muntligt och skriftligt) är ett krav.

Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Ort: Västerås

Arbetstider: 08.00-17.00
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.