Epi-utvecklare till kreativt företag i västerås!

Epi-utvecklare till kreativt företag i västerås!

Vill du arbeta på ett företag som sätter stor ära i att skriva den bästa koden samtidigt som de värdesätter att ha roligt tillsammans och lyckas som grupp? Vill du dessutom vara med i teknikens utveckling tillsammans med kunniga kollegor i en kreativ miljö?

Perfekt då är det här tjänsten för dig. Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten får du arbeta i en kreativ miljö med kunniga kollegor inom både teknik och design. De har en stark förankring inom industri, försvar och offentlig sektor. Inom webbutveckling jobbar de med kunder inom både den privata och offentliga sektorn och tar gärna helhetsuppdrag där de gör koncept, design och utveckling.

Som EPi-utvecklare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du ingår i deras webbteam där du arbetar för att förenkla och förbättra högteknologiska lösningar tillsammans med dina kunniga kollegor. Du kommer att sitta på plats på kontoret men också som konsult ute hos kunder. Som utvecklare på HiQ är du en del av deras absoluta kärnkompetens.

Din profil

Vi ser att du som söker är flexibel, kommunikativ och vågar ta för dig. Eftersom att du kommer att arbeta i team är det även viktigt med en god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är nyfiken med genuint intresse för morderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra agila metoder. Vi tror dessutom att du vill följa med i teknikens utveckling samt använder din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt.

Skallkrav:
  • Akademisk examen inom relevant område, till exempel systemutveckling
  • Erfarenhet av webbutveckling i EPiServer
  • Erfarenhet i följande tekniker; C#, ASP.NET MVC, HTML, Javascript och CSS
  • Svenska & engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av Episerver Find, Vue och Git.
  • Körkort B
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 0722-080231
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande bolag som verkar inom många olika branscher med både regionala och globala kunder. De hjälper sina kunder att stärka affärer och effektivisera verksamheten genom att ta fram högteknologiska lösningar. Som utvecklare kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Västerås där du arbetar med de senaste utvecklingsmetoderna tillsammans med kreativa kollegor. Företaget tycker om att arbeta fokuserat ihop och att ha roligt tillsammans samtidigt som de lägger stor vikt vid att skriva den bästa koden.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.