Elkonstruktör till stort företag i Västerås!

Elkonstruktör till stort företag i Västerås!

Är du en noggrann person med stort driv som tycker om att leverera arbete med hög kvalitet? Vill du dessutom få chansen att arbeta på ett globalt företag med kunniga kollegor? Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior elkonstruktör kommer du att arbeta BackOffice och förväntas var kunnig i CAD. Du kommer att arbeta tätt bredvid en lead konstruktör och tillsammans med andra kunniga kollegor, till exempel projektledare. I ditt arbete kommer du att jobba i en projektorganisation så det är viktigt att trivas med att samarbeta med andra.

Att arbeta som elkonstruktör hos vår kund innebär en varierande vardag där du är involverad i många spännande situationer!

Din profil

Vi söker dig som tagit examen inom elkonstruktion och har ett stort driv och inte är rädd för att ta ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du är noggrann när du konstruerar och har ett sinne för kvalitet. Vidare ser vi att du är en kommunikativ person som tycker om att jobba i projekt ihop med andra.

Skallkrav för tjänsten:
  • Relevant utbildning inom elkonstruktion
  • Engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i CAD
Meriterande för tjänsten:
  • Erfarenhet inom engineering base
  • Svenska ta och skrift
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Västerås

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 0722 08 02 31
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund verkar inom banbrytande teknik med lösningar för digitala industrier. Hos vår kund står innovation främst i allt de gör och varje dag arbetar de för att höja effektivitet, produktivitet och säkerhet hos energibolag, industri, transport och infrastruktur i och utanför Sverige. De har en historia som går långt bak i tiden och är verksamma i mer än 100 länder.

Mer information om företaget ges under intervjun.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.