Elkonstruktör sökes till Västerås

Elkonstruktör sökes till Västerås

Är du en driven och positiv person med lite skinn på näsan. Älskar du att jobba i AutoCAD? Ta chansen och sök idag.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som elkonstruktör kommer du att arbeta i diverse projekt och ta fram ritningsunderlag i form av allt som rör det eltekniska, t.ex. Lampor, vägguttag, belysning, ytterbelysning och gatubelysning. Man jobbar mestadels i AutoCAD. Du kommer till en början att bli tilldelad enklare uppgifter och allt eftersom ta dig an mer avancerade uppgifter. Det är viktigt att du är drivande i att lösa dina uppgifter, även om det finns kollegor runt om dig som hjälper dig med dina frågor.
Man arbetar främst mot kommuner och landsting men sen även emot bolag som jobbar som elinstallatörer.

Mer information om rollen ges vid en eventuell intervju!

Din profil

Skallkrav:
Utbildning inom elkonstruktion.
Svenska och engelska i tal och skrift
AutoCad

Meriterande:
Revit
Erfarenhet av fältarbete till exempel elektriker eller hantverkare.
Som person är du driven, positiv och har skinn på näsan. Du gillar att ha högt i tak och att ha rak och ärlig kommunikation. Du är också en person som vill framåt och utvecklas, vilket du gör genom att själv driva dina projekt framåt och tar ansvar för ditt egna lärande.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Västerås
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett stort internationellt företag med ca 500 kontor världen över varav 40 av dom ligger i Sverige. Kontoret i Västerås öppnade för 3 år sedan och har idag 6st anställda. Man är där specialiserade inom el och fastighetsautomation.
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.