Drifttekniker till spännande miljöföretag

Drifttekniker till spännande miljöföretag

Nu söker vi dig som är händig, gillar att arbeta och som vill bidra i ett spännande företag inom miljö under sommaren.

Tveka inte, skicka in din ansökan nu eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker i detta uppdrag kommer du att stötta de befintliga driftteknikerna under sommaren då det är semestertider. Arbetet är väldigt varierande med mycket eget ansvar där du får chansen att visa framfötterna och anta nya utmaningar varje dag. Driftteknikerna är ansvariga för att företagets processer lever och mår gott vilket innebär allt från rutinkontroller av maskiner, förebyggande service samt problemlösning vid stopp i någon process.

Din profil

Skallkrav
  • Gymnasieutbildning inom relevant område
  • B-körkort
  • Svenska
  • Datorvana
Meriterande
  • Kan köra lastmaskin
  • Erfarenhet inom relevant område
  • Arbetat i maintmaster
För att lyckas i rollen som drifttekniker på detta uppdrag behöver du gilla att arbeta praktiskt. Vi ser att du har ett härligt engagemang och gillar att hugga i där det behövs. Då detta är ett sommarvikariat kommer din roll att vara avlastande mot de övriga driftteknikerna så därför ser vi att du har en hög nivå av samarbetsvilja. Biogas framställs från avfall så därför behöver du vara bekväm i lantbruksmiljö.

Villkor

Omfattning: Heltid
Ort: Västerås
Anställningsform: Sommarvikariat
Start: Juni

Urval sker löpande, lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 17 apr (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget ingår i en större finsk koncern med över 450 anställda och en omsättning på 10 miljarder. I Sverige befinner de sig i ett expansivt läge där de kommer att agera offensivt med fokus på tillväxt. Företaget utvinner biogas genom att omvandla avfall som skickas till tankställen som vi sedermera använder för att ta oss fram i våra gasdrivna bilar.

Företaget med sina biogasanläggningarna drivs av engagerade kollegor som har miljön i fokus.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.