C# programmerare till innovativt företag sökes!

C# programmerare till innovativt företag sökes!

Tycker du om att jobba i en krativ miljö med kunniga kollegor? Vill du vara med i teknikens utveckling samt använda din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö samt att du kommer både sitta på plats på kontoret men också som konsult ute hos kunder. Du kommer ingå i ett team där du jobbar för att förenkla och förbättra högteknologiska lösningar tillsammans med erfarna och kunniga kollegor. Du som utvecklare kommer främst att jobba inom C#.

Din profil

Skallkrav:
  • Akademisk examen inom relevant område, till exempel datateknik eller systemvetenskap
  • Kunskaper från utbildningen i C#
  • Svenska & engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort B
  • Kunskap inom till exempel ASP.NET, HTML, Javascript eller SQL
  • Tidigare erfarenhet eller projekt inom området
Personlighet:
Vi ser att du som söker är flexibel, social och vågar ta för dig. Eftersom att du kommer att jobba i team är det även viktigt med en god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är nyfiken med genuint intresse för utveckling. Vi tror dessutom att du vill följa med i teknikens utveckling samt använder din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Kristin Rutqvist
Telefon 0722-080231
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande bolag som verkar inom alla typer av branscher med både regionala och globala kunder. Företaget hjälper sina kunder att stärka affärer och effektivisera verksamheten genom att ta fram högteknologiska lösningar. Som Utvecklare hos vår kund kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Västerås där du arbetar med de senaste utvecklingsmetoderna tillsammans med kreativa kollegor.

Mer information om företages ges vid intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.