C/C++ utvecklare till Västerås sökes!

C/C++ utvecklare till Västerås sökes!

Tycker du om att jobba i en kreativ miljö med kunniga kollegor? Är du dessutom en problemlösare med tidigare yrkeserfarenhet som utvecklare? Då kan detta vara tjänsten för dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö. Du kommer både sitta på plats på kontoret men framför allt som konsult ute hos kunder. Du ingår i ett team där du jobbar för att förenkla och förbättra högteknologiska lösningar tillsammans med dina kunniga kollegor. Du kommer främst att arbeta i programmeringsspråken C/C++.

Exempel på projekt; autonoma fordon, videokonferenssystem, framtidens intelligenta låssystem, tågsimulatorer och utveckling mot nätverksprocessorer.

Din profil

Vi ser att du som söker är flexibel, kommunikativ och har arbetserfarenhet som utvecklare. Eftersom du kommer att jobba i team är det även viktigt med god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är nyfiken och har ett genuint intresse av utveckling. Vi tror dessutom att du vill utveckla den senaste tekniken på Windows eller Linux. Vidare tror vi att du har ett intresse av moderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra Agila metoder.

Skallkrav:
  • Akademisk examen inom relevant område till exempel dataingenjör
  • Mycket god kunskap av C/C++ utveckling
  • Erfarenhet av embeddedutveckling i realtidsmiljö
  • Svenska & engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet från arbete/projekt inom området
  • Körkort B
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Stämmer profilen ovan in på dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan.
Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande bolag som verkar inom alla typer av branscher med både regionala och globala kunder. De hjälper sina kunder att stärka affärer och effektivisera verksamheten genom att ta fram högteknologiska lösningar. Som utvecklare på det här företaget kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i Västerås där du arbetar med de senaste utvecklingsmetoderna tillsammans med kreativa kollegor. Vår kund tycker dom om att jobba fokuserat ihop och att ha roligt tillsammans samtidigt som de lägger stor vikt vid att skriva den bästa koden.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.