Assisterande projektingenjör sökes!

Assisterande projektingenjör sökes!

Tycker du om att ha många bollar i luften? Vill du arbeta på ett växande företag där du kan utveckla din kunskap tillsammans med drivna kollegor? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som assisterande projektingenjör kommer ingen dag vara den andra lik. Dina arbetsdagar kommer att variera beroende på vilket projekt du arbetar med.

Du kommer bland annat arbeta med att:
 • Hantera, granska och uppdatera offerter från leverantörer
 • Ansvara för beställningar och inköp utifrån offerter
 • Dokumentera och arkivera information från offerter
 • Följa upp leveranser
 • Kommunicera med interna kollegor, kunder och leverantörer
I tjänsten ingår även ett antal resor. Främst inom Sverige och Norge, men även till andra länder. Du kommer bli tilldelad en mentor som kommer finnas som stöd för dig tills du har blivit varm i kläderna.

Din profil

Skallkrav:
 • Högskoleingenjör inom el, energi, elkraft eller motsvarande
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B
 • Grundläggande kunskaper i Officepaketet
Meriterande:
 • Civilingenjör inom el, energi eller elkraft
 • Norska i tal och skrift
 • Arabiska i tal och skrift
Vi söker dig som har en tekniskt intresse och viljan att lära dig mer. Då resor förekommer i tjänsten ser vi gärna att du är flexibel.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 8-17
Placeringsort: Västerås

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder anläggningsprojekt med växelström som handlar om både förnybar och konventionell kraftproduktion, kraftöverföring och transportlösningar. De är cirka 400 anställda globalt. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.