Dina arbetsuppgifter

I rollen som Site Manager Trainee kommer du att tillhöra Turbine & Generator Solutions som utför underhåll och mätningar på turbiner och generatorer som finns i kraftverk. Du kommer att ingå i ett team som levererar underhåll och inspektionsprojekt för TGS kunder som innefattar andra energibolag och processindustrin. Du kommer att arbeta med olika inspektioner för kraftverksgeneratorer och annat mekaniskt underhållsarbete och rapporterar sedan resultaten för kunden. I rollen kommer det förekomma övertid, samt tjänsteresor varje vecka inom Sverige och Norden.

Detta är ett konsultuppdrag på 1 år med chans till överrekrytering.

Start: Februari 2020

Omfattning: Heltid

Placering: Västerås

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad högskoleingenjör med inriktning mot maskinteknik eller energiteknik. Meriterande för tjänsten är om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom kraftverk. Som person ska du vara flexibel, stresstålig, analytisk och drivas av att jobba i team.

För den här tjänsten är det ett krav på manuellt B-körkort.

Vi erbjuder dig

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Nu söker Fortum Turbine & Generator Solutions en Site Manager Trainee med start omgående!