Energiingenjör sökes till Fortum

Energiingenjör sökes till Fortum

Dina arbetsuppgifter

I rollen som riskanalytiker kommer du arbeta 1-2 dagar i veckan med start i mitten av februari. Du kommer tilldelas en handledare på företaget och till en början kommer du sedan att utveckla ett riskrankningsverktyg. Med verktyget kommer du sedan utföra riskanalyser samt samla in data för framtida tvångsavbrott av 50 värmegeneratorer.

Arbetet kommer mestadels göras på Fortums kontor i Västerås, det förekommer även resor där man kommer att besöka Fortums kraftverk samt deras kontor i Finland.

Din profil

Vi söker dig som nu närmar dig slutet av din ingenjörsutbildning, teknisk fysik med fokus på energi, högspänningsledning, maskinteknik eller motsvarande. Kurser kopplade till vattenkrafstområdet eller värmeeffekt samt erfarenhet från systemet CAD är meriterande. Som person ser vi att du är analytisk, självgående och driven. Du gillar utmaningar och motiveras av att lösa nya problem. Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett krav samt körkort är fördelaktigt inför kraftverksbesöken.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fortum är ett finskt energibolag med fokus på de nordiska och Baltiska länderna, Polen, Ryssland, och Indien. Fortum driver kraftverk, inklusive samproduktionsanläggningar och genererar samt säljer el & värme.

Tjänsten är på deltid och förväntas starta februari 2019. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag Fortum. Uppdraget sträcker sig inledningsvis under 5 månader, med möjlighet till förlängning och sommarjobb.